Severina
Severina Foto: MediaPunch / Backgrid USA / Profimedia

Severina Kojić danas slavi 49. rođendan, a na Instagramu je otkrila da su je dva poklona posebno oduševila. Prvi je onaj koji je dobila od sina Aleksandra, koji joj je, otkriva pevačica, poklonio crtež, a drugi je to što se našla na naslovnici knjige slavnog Maksa Bunkera, inače tvorca popularnog Alana Forda.

Severina se našla na naslovnoj strani knjige „U ime mafije“ Lučana Sekija, poznatijeg pod pseudonimom Maks Bunker. Reč je o strip autoru, publicisti i novinaru, tvorcu svetski poznatih italijanskih stripova, od kojih je najpopularniji Alan Ford.

Knjiga je objavljena upravo na Severinin rođendan, a ona je otkrila i kako je došlo do ove saradnje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

PROČITAJTE JOŠ

„Čuj, hani, halo Bing, kako brat? Zvali su iz izdavačke kuće ‘Sandorf’ da bi oni i Max Bunker htjeli da budeš na naslovnici njegovog romana. To je krimić… i da odabereš manekene za detektiva i kriminalca…’
Mene zvali? Max Bunker? Alan Ford? ??&€@$£¥€ Snimali smo za par dana… Moja ekipa s kojom snimam i novi album… Detektiv sa šeširom je moj tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sjedi je kompozitor i producent Filip Miletić. A kako su samo njih dvojica bili uzbuđeni… A ja san u žutoj vešti na naslovnoj stranici knjige Maxa Bunkera i pucan od ditinje sriće. Hvala majko što me rodi. Hvala izdavačkoj kući ‘Sandorf’. Hvala Max Bunker, hvala Broj 1, hvala Vam što ste nam uljepšali djetinjstvo, ovo je za mene velika radost i čast… Jer Vaše ime je zlatnim slovima urezano u dnevnik mog djetinjstva. Ovo mi je najljepši poklon za rođendan, poslije crteža mog sina“, napisala je Severina uz fotografiju s naslovnice.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)