Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Odavno se Instagram tretira kao glavni pokazatelj nečijeg odnosa, posebno ljubavnog, a ovog puta su glavna tema Igor i Severina Kojić.

Pročitajte još:

Već neko vreme se spekuliše o tome da je braku hrvatske pevačice Severine i Igora Kojića došao kraj, a njih dvoje se do sada nisu oglašavali po pitanju kraha svoje ljubavi. Iako je jasno da ovaj par već neko vreme živi razdvojeno, Severina i Igor su se bar pratili međusobno na društvenoj mreži Instagram.

Supružnici su se donedavno i trudili da zajedničkim objavama demantuju priče da već više od godinu dana ne žive zajedno, ali su očigledno konačno od toga odustali. A prvo prećutno priznanje da među njima više nema ljubavi desilo se putem Instagrama.

Naime, Severina je na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je prati čak 1,3 miliona fanova, pratila samo Igora Kojića, ali to više nije slučaj. Da sumnja u to da je među njima definitivno gotovo bude veća, ni na Kojićevoj listi ljudi koje prati na pomenutoj mreži više nema Severine.

severina
Foto: Instagram/severina

I dok je Kojić preduzeo još jedan korak, odnosno obrisao sve zajedničke fotografije sa svog profila, na Severininom profilu i dalje se mogu naći „tragovi“ njihove nekada velike ljubavi.

Igor Kojić
Foto: Instagram/igorkojic

Pored toga, spekulisalo se da je Severina već našla novu ljubav. O tome da je pevačica bliska s Tomislavom Voštinićem počelo se sve glasnije pričalo krajem novembra prošle godine, što su preneli hrvatski mediji.

Međutim, zgodni vlasnik vinarije se oglasio i demantovao vezu sa pevačicom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)