Foto: Cindy Ord / Getty images / Profimedia

Komičar Set Rogen izjavio je da trenutno ne planira da ponovo radi sa Džejmsom Frankom nakon što je taj glumac optužen za seksualno uznemiravanje.

Rogen je u intervjuu za Sandej Tajms odbacio tvrdnje glumice Šarlin Ji da je zataškavao Frankovo nedolično ponašanje, prenosi NME.

„Sve što mogu da kažem je da prezirem zlostavljanje i uznemiravanje, i da nikada ne bih prikrio dela nekoga ko to čini, niti bih doveo bilo koga u situaciju da se nađe pored nekog ko je takav“, kazao je Rogen.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je u jednom intervjuu 2018. godine rekao da bi nastavio da sarađuje sa Frankom, danas ima drugačije mišljenje.

„Istina je da nisam (sarađivao sa njim od tada) i da ne planiram tako nešto u ovom trenutku“, naveo je komičar.

Dodao je i da prekid profesionalne saradnje sa Frankom nije slučajnost, te da su optužbe za seksualno uznemiravanje negativno uticale na njihovo prijateljstvo.

Pet žena je 2018. godine optužilo Franka za seksualno uzmeniravanje, što je glumac uporno negirao. U međuvremenu je, međutim, sa dve žene zaključio sudsku nagodbu.

Rogen i Franko jedan su od najpoznatijih komičarskih tandema u Holivudu. Zajedno su počeli da rade još kao tinejdžeri u seriji „Freaks and Geeks“, a usledio je niz uspešnih komedija poput „Ananas ekspres“, „Apokalipsa u Holivudu“, „Katastrofalni umetnik“ itd.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.