Šerifović o Zvezdama Granda: Nakon finala imamo sastanak

Showbiz 12. jun. 202120:32
Podeli:
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Najpopularnije muzičko takimičenje "Zvezde Granda" nakon dve duge godine se polako privodi kraju, a pevačica Marija Šerifović koja je i jedan od mentora otkrila je nove detalje o takmičenju.

Pročitajte još:

„Raduje me što su ove godine nova pravila, pobednika bira publika, sms glasanje. Ko god da pobedi, samo da se ova sezona više završi“, rekla je Marija.

Navode da bira samo najbolje kandidate prokomentarisala je na sledeći način:

„Žiri prepoznaje kaviltet kandidata koji su kod mene, te oni i prolaze u tolikom broju. To su u startu dobri pevači, a ja se trudim da iz kruga u krug oni budu sve bolji“, kaže pevačica.

Iako su se moge njene kolege u proteklih godinu dana žalile zbog situacije izazvane koronavirusom, odnosno zato što nisu mogli da privređuju, kod Marije je situacija malo drugačija.

„Kod mene se ništa nije promenilo, ja sam se raspustila do proleća sledeće godine. Drago mi je zbog kolega koje su počele da rade“, kaže Marija.

Marija je otkrila i šta će se dogoditi nakon finalne večeri i da li će se i u sledećoj sezoni naći u ulozi žirija.

„Nakon finala koje je 26. juna, imamo kolektivni sastanak, videćemo šta će biti. Ne može žiriranje da prođe bez tenzije. Nema netrpeljivosti. Istina je da sve ono što ljudi gledaju, i kad dođe do reči, komentara, niko od nas ne doživljava lično“, kaže ona za Nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar