Šerif Konjević Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Jedan od najpoznatijih pevača nekadašnje jugoslovenske narodne scene, Šerif Konjević, od davne 1975. godine, kada je izdao svoju prvu pesmu, pa sve do danas prilično se naradio i zaradio, pa sada može da uživa.

PROČITAJTE JOŠ

Šerif Konjević oduvek je bio svestan svojih pevačkih sposobnosti, hitova i višedecenijske karijere, pa bez lažne skromnoti o tome često i govori. Hitovi koji su obeležili njegovu muziku poput „Nisam te ponizio“, „Pusti me već jednom“, „Nije taj čovek za tebe“, „Pitao sam prolaznije“, „Vjenčanica“ i drugi, omogućili su mu brojne svirke, na kojima je zaradio dosta novca i obezbedio sebi lagodan život.

Letos je čak u jednom selu kod Šabca i krunisan za kralja romske muzike, a poznato je da je pre njega ta titula pripadala samo Šabanu Šauliću. To ga je učinilo još ponosnijim nego što jeste.

Konjević se za Nova.rs pohvalio da je uvek radio onako kako je on hteo i da neće da peva svuda po svaku cenu.

Šerif Konjević Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

„Ja nisam koncertni pevač, ja sa za veselja, za provod, za oči u oči sa gostima… Da možemo da se zagrlimo i poljubimo. Toliko sam tezgi odradio za sve ove godine da sam se obezbedio u svakom smislu. Svirka mi nije neophodna i nije mi hitna, danas pevam za svoju dušu i tamo gde ja hoću. Nemam nikod da mi diktira pravila gde ću i šta ću. Isključivo radim sve po svojoj volji“, rekao je pevač.

Podsetimo, Konjević je u ispovesti za Nova.rs svojevremeno izjavio da voli lagodan život.

Šerif Konjević Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Inače ne volim da pričam o svojim privatnim stvarima – koliko imam i da li imam novca, kako živim… Ne zbog tih koji pretpostavljaju imam li novca, oni samo pretpostavljaju. Ja volim da živim, da je moja porodica obezbeđena i da radim. Nisam se pripremao za ovakve situacije kao što je koronavirus. Živim na relaciji Minhen – Sarajevo. Svi moji poslovi i tezge su gore. Navikao sam tako da živim. Volim da vozim dobar i skup auto sa velikom kubikažom. To je moj život već 40 godina. Moj status u privatnosti je sveden na normalan i skroman život“, rekao je Šerif.

BONUS VIDEO: Šerif Konjević krunisani kralj romske narodne muzike

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (1)