Podeli
Foto: Zoran Loncčrević

Pevač Sergej Ćetković u iskrenom razgovoru za magazin "Story" otkrio je tajni recept za uspeh svog braka, navodeći da mu je supruga Kristina najveći životni pokretač.

PROČITAJTE JOŠ

“Iskustvo i godine donose strpljenje i mudrost. Kristina i ja smo odrastali i sazrevali zajedno gradeći porodicu. Samim tim, dopunjavali smo se u vrlinama i manama. Svi grešimo i trudimo se da ispravljamo svoje greške, ali ono što je najvažnije jeste da se naša ljubav nikada nije dovodila u pitanje. Oduvek sam isticao da je ona moj osnovni pokretač i verujem da bez emocija koje dobijam od supruge, ćerke Lole i Mile i najdražih ljudi, ni one koji se osećaju kroz moju muziku ne bi bile toliko iskrene i snažne”, rekao je Ćetković i dodao:

“Divim se Kristinojoj vedrini, duhovitosti, sposobnosti da lako rešava i preseče dileme kojima se ja često danima opterećujem. Volim i njen u iskrenost i direktnost, kao i kreativnost, nežnost i toplinu kojom svakodnevno obasipa mene i decu.”

On je nedavno objavio novi singl pod nazivom “Vratile se ptice”. Neki su primetili sličnost sa stilom pokojnog Olivera Dragojevića, a objavljivanje pesme se “poklopilo” i sa godišnjicom njegove smrti. Da li mu prijaju ova poređenja i da li je poklapanje datuma bilo namerno?

“Drago mi je što se u ovoj pesmi može prepoznati emocija koju nose njegove pesme. On je za sve nas u ovoj branši bio inspiracija i neko od koga smo učili, a to što su se datumi objave moje pesme i dvogodišnjica njegove smrti gotovo poklopili možda ukazuje na to da ništa nije slučajno”,  zaključio je Ćetković za pomenuti medij.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar