Sergej Ćetković Foto:Promo/Nemanja Novaković

Jedan od najkvalitetnijih i najpopularnijih pop pevača u regionu, Sergej Ćetković se posle pune tri godine vraća pred beogradsku publiku, na koncertu koji će održati 18. novembra u Kombank dvorani.

PROČITAJTE JOŠ

U okviru obeležavanja velikog jubileja, 20 godina uspešne karijere, Sergej priprema vrhunsku svirku kojom će svojoj publici nadoknaditi sve propušteno usled nemogućnosti održavanja velikih nastupa zbog pandemije. Ujedno, ovaj koncert će biti i najava njegovog sedmog studijskog albuma pod nazivom „Kofer“ koji će objaviti do kraja godine.

Sergej je za Nova.rs rekao da su za repertoar pesama zadužene njegove ćerke i da se on tu ne meša.

„Ćerke biraju numere za repertoar. Šta ću, one se pitaju (smeh). Najviše vole „Istine i laži“ jer je u njihovom fazonu, a onda i „Ljubav“. Primetio sam da vole i starije pesme koje nisam dugo izvodio, na primer „Zaistaviću vreme“, „Pogledi u tami“…“, rekao je pevač.

Inače, svi posetioci na koncertu moraju imati digitalni zeleni sertifikat koji sadrži najmanje jedno od navedenog:

Dokaz o primljenoj drugoj, odnosno trećoj dozi vakcine protiv zarazne bolesti Covid-19, kojim se potvrđuje da vakcinacija nije starija od 210 dana.

Negativan PCR test ne stariji od 72 sata.

Negativan antigenski test ne stariji od 48 sati.

Dokaz o preležanom kovidu u prethodnih sedam meseci, koji se potvrđuje pozitivnim PCR ili antigenskim testom.

Pozitivan test na antitela (IgG), ne stariji od tri meseca, urađen u državnoj laboratoriji.

Svaka od ovih stavki već se nalazi u zelenom sertifikatu svih građana i pri svakoj promeni (novoj dozi vakcine, testiranju ili obolevanju od kovida), automatski se ispunjava novim podacima.

Na koncertu će biti poštovane sve mere koje propisuje Krizni štab: merenje temperature na ulazu, obavezno nošenje maski i dezinfekcija ruku.

BONUS VIDEO: Ljiljana Blagojević otvorila dušu Vesni Dedić

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Svi komentari (0)