Jedan od najkvalitetnijih i najpopularnijih pop pevača u regionu, Sergej Ćetković se posle pune tri godine vraća pred beogradsku publiku, na koncertu koji će 18. novembra, u 20 časova, održati u Kombank Dvorani.

PROČITAJTE JOŠ

„Moram priznati da mi je malo strano da vas vidim u ovolikom broju, jer se dugo nismo videli – sve ovo što se desilo nas je razdvojilo, ali evo prilike da se opet družimo. U okviru turneje povodom prvih dvadeset godina moje karijere Dom sindikata je bio na spisku, ali smo zbog korone menjali stvari. Pripremamo sve za bolje dane, nadam se da bolji dani dolaze. Po prvi put u Kombank dvorani, kultnoj dvorani gde su se afirmisali mnogi pre mene, mogu reći da je velika čast i zadovoljstvo imati koncert ovde“, rekao je Sergej Ćetković danas na konferenciji za medije povodom predstojećeg koncerta.

Kaže i da radi na novom albumu.

„Poslednjih godinu i po dana smo radili na novom albumu. Polako se to privodi kraju. Jedva čekam da se družim sa beogradskom publikom, nije lako vratiti se posle 3 godine punog srca i kofera dobrih pesama“, rekao je Sergej.

Za ulazak na koncert biće potreban zeleni sertifikat, odnosno, potvrda o vakcinaciji ili negativan PCR test.

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša na Music Week festivalu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)