Selena Gomez
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Svi odavno znamo da je jedna od prvih uloga koju je Selena Gomez imala u seriji The Suite Life of Zack and Cody, ali ovo iskustvo joj je bilo jedno od najgorih u životu – iz više razloga.

U trenutku kada je dobila ulogu, Selena je bila ludo zaljubljena u Kola Sprausa – baš onako kako mlada devojka može da bude zaljubljena.

PROČITAJTE JOŠ

„Bila sam opsednuta tom serijom i mislila sam da ćemo svi mi biti zajedno jednog dana,“ priznala je ona u nedavnom intervjuu. Ipak, kad je trebalo da ga upozna saznala je grozne vesti: po scenariju za epizodu u kojoj je igrala, trebalo je da poljubi njegovog brata Dilana.

„Poljubila sam njegovog brata, a nisam poljubila njega,“ rekla je. „To mi je bio prvi poljubac. Jedan od najgorih dana u mom životu,“ ispričala je.

Inače, Selena je nedavno otvoreno govorila i o borbi sa bipolarnim poremećajem, u kojoj joj pomaže DBT – dijalektička bihejvioralna terapija ponašanja.

„Možete da nađete način kako da živite s tim. Kada jednom to shvatite, nestaje strah da priznate ljudima da imate dijagnozu“, rekla je.

Navela je i da je otkako ide na terapije primetila značajne pomake u svom mentalnom zdravlju, ali i načinu razmišljanja.

„Zaista sam zadovoljna onim što jesam. Zahvalna sam što sam zakoračila u 29. godinu, jer sam samo pre dve godine bila potpuno drugačija. Sad sam bolje“, kazala je.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.