Seka Aleksić: Ostala sam trudna uz pomoć ulja Svetog Nektarija

Showbiz 25. sep. 202112:44
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Pevačica Seka Aleksić u jednom intervjuu progovorila je o svom odnosu prema hrišćanstvu, mužu Veljku Piljikiću, ali i borbi za potomstvo.

Pročitajte još:

„Veljko je prepun ljubavi, ne samo za porodicu nego za sve, tako da se nekad i naljutim, jer bukvalno svakoj sitnici želi da da neku pažnju. Onda shvatim da grešim, jer je to u stvari hrišćanski i da tako treba svi da radimo“, započinje pevačica.

Seka je pomenula i borbu za potomstvu, te otkrila sve o začeću svojih sinova, za šta se borila godinama.

„Otac Aca je doneo ulje Svetog Nektarija i izrazio je želju da nam pokloni. Objasnili su nam kako se to koristi i nakon toga sam ja ostala trudna. To su veoma bitne i osnovne stvari, ključ je u svemu tome. Tako se desilo i sa drugim sinom Jovanom. Planirali smo da se zove drugačije, ali namestilo se da je svetitelj sam dao ime, to je veoma lepo“, zaključila je Seka u pomenutoj emisiji.

Pevačica je otkrila i kako je prilikom jednog susreta s vladikom skrivala tetovažu koju ima na ruci.

„Više smo ga slušali nego što smo pričali. Bio je duhovit i pun ljubavi, ja imam tetovažu na ruci. Kad smo ručali sa njim ja sam sve vreme vukla rukav dole. On ništa nije rekao, ali je sve vreme gledao u tu tetovažu i smeškao se. Imali smo tu čast da sedimo sa njim, tamo je jako lepo i divni su ljudi u Hercegovini“, rekla je Seka u emisiji „Ekskluzivno“.

BOSUS VIDEO: Ceca se pred našim kamerama rasplakala zbog Marine: Guše me emocije

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.