Foto: Zoran Lončarević

Pevačica Seka Aleksić pomaže ženama putem društvenih mreža, gde priča o problemima, vantelesnoj oplodnji, kao i savetima kako budućim mamama, tako i svim ženama koje se bore sa nekim zdravstvenim problemima.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ne vidim razlog zašto bih krila stvari koje su prirodne i normalne i sa kojim se bori svaka druga ili treća žena. Ako jednoj pomognem, uspela sam, a znam da ih ima mnogo više.Vantelesna oplodnja nije bauk i ne treba niko da ćuti o tome jer je ta borba i psihička stabilnost u procesu najvažnija. Svakako, kako Bog odredi tako će biti, a naše je da se molimo i uradimo sve ono što je do nas“, rekla je pevačica.

Iako se mnoge njene kolege poslednjih godinu dana žale na lošu finansijsku situaciju, Seka Ističe da je njena porodica vrlo racionalna, te da nikada nije imala problem jer, kako kaže, vodi „normalan“ život.

„Hvala Bogu, moj suprug i ja smo racionalni u svim troškovima, tako da smo imali novca za život koji vodimo, a on je svakako normalan i skroman.Međutim, kao što sam rekla, radila sam i u periodu korone imala razne sponzorisane projekte, tako da ne mogu da se žalim. Jedina žal je za poslom koji volim i publikom, a za sve ostalo se snalazimo“, kaže Seka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)