Podeli
Foto: Zoran Lončarević

Pevačica Seka Aleksić često putem društvenih mreža dobija komentare koji su vezani za izgled njenog supruga Veljka Piljikića, a pevačica je sada odlučila da stane u njegovu odbranu i odgovori svima koji komentarišu Veljkov imidž.

Naime, Seka je na svom Instagram “storiju” uputila poruku onima koji govore da je Veljko neuredan i da podseća na pečinskog čoveka jer je pustio kosu i bradu, i istkla da je njoj upravo tako najlepši, ali i da je jedino bitno kakav je on suprug i otac.

“Svi vi koji komentarišete mog supruga i pišete da treba da se ošiša, obrije, da izgleda kao pećinski čovek i slično – imam poruku za vas. Veoma ste primitivni, nevaspitani i jednostavno produžite dalje. Većina vas koja to piše kad uđem na profil liči na… Bolje da ne komentarišem jer ne mogu da budem toliko nekulturna. Dakle, gospodo, dosadni ste i shvatite da čovek izgleda onako kako on želi. Zar mislite da je njemu vaše mišljenje važno? Zar mislite da će da vas posluša?”, napisala je Aleksićka i dodala:

View this post on Instagram

“Moje si nebo moje sve”… ❤️

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

“Ne budite smešni. Gledajte sebe, sređujte sebe, šišajte se, brijete dlake i dalje da ne nabrajam. A sada izvolite i otpratite me i ne kvarite sliku ni meni ni ovim divnim ljudima koji komentarišu u postovima i prepoznaju prave vrednosti. Da, moj muž nije obrijan i ošišan jer je meni tako najlepši i najvoljeniji je. Voli me, poštuje i čini da moji sinovi i ja budemo srećni. I, zamislite, neobrijan je”, poručila je ona.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Vaš komentar