Podeli
Foto:Vesna Lalić

Modni kreator Saša Vidić javio se pre više od deset dana u Urgentni centar Beograd, gde je tvrdio da ima halucinacije koje traju već neko vreme, te je naveo da je napadnut od strane nepoznatih muškaraca u centru grada zbog čega je pod velikim stresom. Vidića tada nisu zadržali u bolnici već je pušten na kućnu negu, a domaći mediji tvrdili su i da je "šetao go po ulici". Iako se isprva nije javljao na telefon, Vidić je za Nova.rs izjavio da se sada oseća dobro.

“Ne bih sada o tome. Biće prilike da se ispričamo, ali dobro sam, hvala na pitanju. Upravo jedem”, rekao je Vidić, a onda se osvrnuo i na novinske natpise.

PROČITAJTE JOŠ

“Ma ne zanima me šta se piše, a i neću da pričam o tome. To je spinovana priča”, kaže Vidić, a na pitanje ko bi mu takvu priču namestio, modni kreator kaže:

“Ko mi smešta? Pa Ceca. Šalim se. Otkud znam ko mi smešta sve te priče, ali da je čista nameštaljka – jeste. Nije tačno da sam trčao go po ulici. Zašto bih to radio”, zaključio je on.

Ekipa portala Nova.rs nedavno je posetila i Vidićev kraj na Novom Beogradu kako bi popričala s njim, ali na njegovoj adresi stanovanja niko nije otvarao vrata. Komšije, koje su za njega imale samo reči hvale, bile su zabrinute za njega, jer se u poslednje vreme, kako su rekli, nešto čudno dešava sa njim.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar