Viki o pokojnoj majci: Nisam bila spremna za njenu smrt

Showbiz 25. maj. 202014:31
Podeli:
Foto: Miloš Rafailović/E-stock.us

Pevačica Viki Miljković još uvek ne može da se pomiri s činjenicom da je ostala bez majke, koja je nedavno preminula. mi smo je sreli na snimanju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", gde je po prvi put progovorila o velikom gubitku i poslednjem susretu s pkojnom majkom.

Iako se pevačica suzdržava od suza i ne dozvoljava da se na njoj vidi tuga i nedostatak koji oseća, ona je u razgovoru za Nova.rs ispričala kako se oseća.

PROČITAJTE JOŠ

„Svi koji me privatno znaju videli su koliko sam bila vezana za majku. Ostala sam bez oba roditelja, što je jako teško. Nekako smo se pripremali na to, ali čovek za takve stvari nikada ne može biti spreman skroz“, kaže Viki i dodaje da se uprkos prognozama lekara nadala da će njena majka poživeti:

„Pretpostavila sam šta će se desiti i lekari su mi već to najavili. Nekako smo se nadali, jer nada poslednja umire, ali eto. Postojao je tračak nade, ali ona je izgubila tu bitku. Desilo se. U sinu i suprugu sam našla podršku, a za mene su tu bili i prijatelji i kolege“, zaključila je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar