Saša Matić Foto:Dušan Petrović

Muzička zvezda poslednjih meseci radi punom parom, a da je uradio dobar posao kada je reč o albumu "Dva života", svedoči podatak da je u rekordnom roku rasprodao čitavu "Arenu Zagreb".

Saša je, naime, pre nekoliko dana dobio infromaciju da je poslednja karta za spektakularni koncert u zagrebačkoj areni prodata i da nije ostalo ništa od skoro 20.000 ulaznica.

PROČITAJTE JOŠ

Koncert koji je zakazan za 21.oktobar zvanično je rasprodata, i to tri meseca ranije.

Sudeći prema komentara ljudi koji su organizovali mnoge koncerte u pomenutom prostoru, ovo do sada ovo nikome nije pošlo za rukom. S obzirom na to da vlada veliko interesovanje za koncert, Sašin tim razmatra da narednog dana organizuju još jedan na istom mestu.

Saša Matić Foto:Dušan Petrović

U cilju da proverimo ove navode, kontaktirali smo Sašu.

„Tačno je, rekordnom brzinom smo rasprodali zagrebačku arenu. Ova informacija me je veoma obradovala i samo mogu da kažem da je sada na meni velika odgovornost. Pre svega jer želim da se svi moji gosti, odnosno publika, provedu sjajno i da to bude njihovo veče za pamćenje. Do sada ih nisam izneverio, tako da neću ni ovog puta. Radujem se“, izjavio je Matić.
Inače, Saša je prvi koncert u „Areni Zagreb“ imao 2018. godine. Bio je to nastup o kojem se dugo pričalo. Pesme “Kralj izgubljenih stvari”, “Nađi novu ljubav”, “Idemo anđele”, “Prejako”, “Ko si ti”… samo su neke od numera koje su dva dana, 15. i 16. decembra 2018 godine, odzvanjale velepnom arenom.
Album “Dva života” doživeo je veliku popularnost. Tokom narednih meseci, muzičku zvezdu očekuju brojni koncerti i tri velike turneje. Prvo odlazi u Ameriku i Kandadu, potom će održati velike koncerte u Tuzli, potom sledi Zagreb, a onda odlazi na australijsku turneju. Nakon toga slede koncerti u dvorani u Osjeku i u splitskoj areni. Tokom leta održaće brojne koncerte po Evropi, a na Balkanu će nastupati u nekoliko država.
BONUS VIDEO: TOP 5_ mini kupaćih kostima domaćih pevačica
Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)