Kopaonik Saša Matić, Music week, Mjuzik vik, muzički festival
Saša Matić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pevač se sprema za američku turneju.

Nakon četiri godine muzička zvezda Saša Matić odlazi na Američku turneju. Sa nestrpljenjem isčekuje trenutak kada će se pojaviti u gradovima gde ima najviše ljudi sa prostora Balkana, a prema prvim informacijama interesovanje za koncertima je velika. Zbog toga je Sašin tim odlučio da od 2. septembra do 18. septembra obiđe brojne gradove, među kojima su Čikago, Njujrok, Detroit, Finiks, Majami, Klivlend i Torontno.
U razgovoru za beogradske medije, objasnio je da se i te kako raduje putovanju, a posebno što će na turneji po prvi put izvesti numere sa novog albuma “Dva života”.
„Prejako sam se uželeo publike i turneje! Skoro svaki dan radim i to mi daje neverovatnu energiju, a umor gotovo da ne osećam. Mislim da vreme koje je sada iza nas najbolji pokazatelj koliko trebamo da uživamo u sitnicama i iskoristitimo svaki dan, jer nikad ne znamo šta nas čeka sutra. Turneja koja slede će biti neverovatan događaj za sve nas. Istinski se radujem. Biće tu dobrog provoda, osmeha i uspomena koje će se sigurno dugo pamtiti“, ispričao je Matić u mahu, te istakao da je “Global Mtel” prijatelj turneje u Americi.

Iako su se mnogi pitali hoće li njegove ćerke Aleksandra i Tara krenuti njegovim stopama, Matić je poručio:

„Kao svaki otac u svojim ćerkama vidim toliko toga kvalitetnog i lepog. Šta god da budu odlučile biti u životu ja ću ih podržati i sigurno biti najjači vetar u leđa“, iskren je Saša. Sa druge strane, otkriva kako se nosi sa tim što je u porodičnom domu Matić on jedini muškarac:

„Uf, teško da ikad pobedim u borbi sa mojim lepoticama… Kruna uvek ode njima, ali ni ja se ne žalim. Nežno, prelepo i uvek puno razumevanja je kad se okružiš ženama. Eto tako. Nije lako biti jedini muškarac u kući“, kroz smeh priča Saša.
BONUS VIDEO: Saša Matić o Ceci i Karleuši
Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter
Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)