Foto:Damira Kalajžić

Nakon što je u rekordnom roku rasprodao Zagrebačku Arenu, pevač je zajedno sa svojim timom doneo odluku da održi još jedan koncert.

Zbog velikog interesovanja publike, dva dana zaredom Matić će nastupati u najvećoj dvorani u Hrvatskoj.

PROČITAJTE JOŠ:

Koncert koji je zakazan za 21. oktobar je rasprodat, a novi datum je 22.oktobar.

„Mislim da ni za jednog umetnika nema veće satisfakcije kada publika sa radošću očekuje vaš koncert. Već sada za mene je veoma radno, a kada me je moj menadžer Marko Maksimović upitao šta mislim da otvorimo još jedan datum za Arenu, nisam mnogo razmišljao, već sam odmah prihvatio. Ono što mogu da obećam jeste da će biti veče za pamćenje“, izjavio je Matić za hrvatske medije.

Pored toga, Saša je poručio da novosadska publika može da se raduje, jer će 21. decembra održati veliki koncert u dvorani Spens.

Foto:Dario Mikulek

Sa druge strane, album “Dva života” doživeo je veliku popularnost. Tokom narednih meseci, muzičku zvezdu očekuju brojni koncerti i tri velike turneje, prvo odlazi na američku i kanadsku turneju, a onda će održati velike koncerte u Tuzli, potom Zagreb, a onda odlazi na australijsku turneju. Nakon toga sledi koncert u dvorani u Osjeku i Splitskoj Areni. Za vreme leta odražaće brojne koncerte po Evropi, a na Balkanu će nastupati u nekoliko država.

BONUS VIDEO: Saša Matić o Ceci i Karleuši

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter

Komentari

Svi komentari (0)