Foto:Nemanja Jovanović

Voditelj Živorad Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica vodi vrlo miran i porodičan život, a sada je ispričao jednu situaciju iz svoje mladosti koja je sve iznenadila.

Naime, voditelj je otkrio da je uhvatio tadašnju devojku kako ga vara sa drugim momkom, nakon čega su svi bili iznenađeni.

„Oni su otvorili vrata, ali rezu nisu skinuli. Bila je samo pesnica. Vrlo brzo me je prošao bes, nema to veze. To mi je pomoglo da ne patim. Srećom sve je dobro bilo na kraju“, rekao je Žika Šarenica u emisiji „Magazin In“.

Foto:Nemanja Jovanović

Inače, Nikolić se dva puta ženio. Prvi put oženio je svoju ljubav iz srednjoškolskih dana, sa kojojm je dobio ćerku Ružicu, ali taj brak se vrlo brzo okončao. Žika je posle nekog vremena upoznao sadašnju suprugu Zoranu Nedić sa kojom se i venčao i već je 25 godina u braku.

„Upoznali smo se sasvim slučajno, 24. jula 1988. na tramvajskoj stanici. Dok sam ja čekao tramvaj za Kalemegdan na Železničkoj stanici, Zorana je promašila tramvaj sa Novog Beograda, pa je izašla na toj stanici. I ona je krenula na Kalemegdan, ali je sišla baš na ovoj stanici da bi upoznala mene“, rekao je Žika jednom prilikom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Svi komentari (1)