Najveći medijski transferi: Oni su napustili matične kuće

Showbiz 17. maj. 202020:05
Podeli:
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Voditeljka Vesna Dedić poslednja je u nizu medijskih ličnosti koja je odlučila da nakon 30 godina rada na Javnom servisu pređe na drugu televiziju. Naime, Vesna je zvanično prešla na Nova S televiziju gde će se od 1. juna emitovati njena kultna emisija "Balkanskom ulicom" u kojoj je ugostila više od 500 značajnih ličnost iz sveta muzike, sporta, glume, umetnosti...

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

 

Poslednjih godina dogodili su se brojni transferi voditelja koji su promenili svoje matične kuće drugim, gde danas vode razne emisije.

Rada Đurić nakon 20 godina na RTS-u rešila je da napusti ovu televiziju gde je vodila emisiju „Beogradska hronika“. Rada je nedavno takođe postala deo tima Nova S televizije, gde vodi emisiju „Među nama“, a tu su je kolege srdačno dočekale. Njena koleginica Maja Nikolić, koja takođe radi pomenutu emisiju, šarmantna i talentovana voditeljka, krajem juna prekunula je saradnju sa TV Prva gde je obrađivala format „150 minuta“.

Foto: NOVA S

 

Voditelj i šoumen Ivan Ivanović napustio je televiziju „Prva“ gde je prethodnih osam godina vodio autorsku emisiju „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Ivan je kao razlog zbog kojeg je dao otkaz naveo da ne želi da predstavlja dekor za lažnu slobodu. Ubrzo je počeo da vodi humorističku emisiju na Nova S televiziji koja se emituje svakog četvrtka.

Foto: Nova S

 

Voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević godinama su vodili jutarnji program na RTS-u, a zatim su 2010. godine prešli na TV Pink gde su vodili emisiju „Dobro jutro! Jovana i Srđan“, međutim, 2018. najavili su da rade svoj posao na Prvoj televiziji gde trenutno vode „Jutro sa Jovanom i Srđanom“.

Živorad Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica proveo je više od četiri decenije na RTS-u, nakon čega je otišao u penziju. Ipak, to nije bio kraj Žikine karijere, već je ubrzo svoju emisiju nastavio da vodi na ružičastoj televiziji.

Foto:Nemanja Jovanović

 

„Ja mislim da je u pitanju ljudski momenat. Video si da je poslednjih godinu dana bila tolika huka i kuka na mene, „šta ću tu kao penzos, da se guram“, i ja sam to ispoštovao. Mislim da su u pravu. Stekao sam penziju u toj kući, postao sam neka zvezda. Zahvalan sam RTS-u što je bila uz mene i posle penzionisanja. U međuvremenu sam dobio ponudu od Željka Mitrovića, koja je bila ljudska. Inače, mi razgovaramo još od 2005. godine, i evo, treća sreća“, rekao je tada voditelj.

Dejan Deki Pantelić je nakon 10 godina provedenih na RTS-u prešao na Prvu, gde sada vodi emisiju „150 minuta“, skoro već tri godine. Deki je tada istakao da mu prija promena, te se zahvalio svim kolegama sa Javnog servisa i potvrdio svoj transfer.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Vaš komentar