Sara Jo u crvenom kostimu izazvala haos na Prajd žurki FOTO

Showbiz 18. sep. 202121:18 > 21:24
Podeli:
Sara Jo Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica Sara Jo nastupala je večeras na Prajd žurki koja se održava u parku Manjež i zapevala svoje najveće hitove.

Pročitajte još:

Nakon mirne šetnje učesnici prajda okupili su se u praku Manjež odakle su i krenuli u šetnju, te nastavili da se zabavljaju. Nakon nastupa Bojane Vunturišević, pevačica Sara Jo izašla je na scenu i svojim hitovima „podigla“ atmosferu.

Na scenu je izašla u crvenom seksi kostimu, a nastup je počela poznatim hitovima „Mili, mili“ i „Bez sna“. Osim svojih pesama, Sara je pevala i neke od najvećih hitova Lejdi Gage i Britni Spirs.

„Mislim da je sasvim logičan sled događaja da ja ove godine nastupam na Prajdu, s obzirom na to da sam zvanično i najglasnije do sada bila uz LGBT zajednicu 2019. godine kao Kuma prajda. Prošle godine Prajd nije mogao da se održi zbog pandemijskih mera, a ove godine ću naravno doći pre svega kao neko ko i dalje želi da stane jasno i glasno iza svojih stavova. Isto tako ću imati to zadovoljstvo da predam titulu kume Nataši Bekbalav, i naranvo da ćemo se potruditi da na kraju šetnje zabavimo publiku nastupom“, rekla je Sara Jo za Nova.rs.

„Mislim da je u ovakvim situacijama ključno obraćanje ne samo ljudima koji će biti tamo, nego i onima koji neće, a možda me prate na društvenim mrežama. Najčešće dolazi do mržnje i nepodržavanja određenih stvari samo iz čistog neznanja. Što se više priča o određenim temama, one će sve manje biti tabu. Samim tim se nadamo i poboljšanju situacije, ne samo u Srbiji već i na Balkanu, jer deluje kao da Balkan zaostaje po tom pitanju, ali se ipak primećuju neki koraci iz godine u godinu“, objasnila je Sara.

Podsetimo, ove godine, sloganom “Ljubav je Zakon” organizatori i učesnici Prajda žele da ukažu na ključne zahteve Beograd Prajda koji se odnosi na usvajanje zakona o istopolnim zajednicama.

BONUS VIDEO:

Izjava Američkog Ambasadora sa Prajda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar