Sara Jo: Nadam se da će pandemija brzo proći

Showbiz 18. mar. 202009:02 > 09:39
Podeli:
Foto:FilipKrainčanić/Nova.rs

Pevačica Sara Jo oglasila se sinoć na Instagramu, objavljujući nekoliko uzastopnih video snimaka na kojima apeluje na mlade ljude da povedu više računa i da pokušaju da sopstvenim delovanjem smanje širenje koronavirusa.

Kako je rekla, osetila je potrebu da se oglasi u vezi koronavirusa i da svojim pratiocima udeli nekoliko „laičkih“ saveta.

PROČITAJTE JOŠ

„Osetila sam potrebu da vam se javim u vezi sa koronavirusom, ne kao stručnjak, već kao laik koji je pratio nedeljama agonije u Kini, prvenstveno jer joj bliska prijateljica živi tamo, a onda sa prijateljima i potpunu katastrofu koja je zadesila Italiju“, započela je Sara.

„Imala sam želju da se direktno obratim svim svojim pratiocima, važno je da pričamo, da se informišemo i da budemo pametni na vreme. Pazite na svoje ljude, na sebe i nadam se da će se sve ovo brzo završiti“, između ostalog, izjavila je pevačica.

Sara Jovanović je tek jedna u nizu domaćih, ali i stranih javnih ličnosti koje su apelovane na svoje fanove i građane da paze na sebe i druge i da se samoizoluju.