Sara Jo karikirala Maju Nikolić, a onda su krenuli da je sramno vređaju i psuju

Podeli:
Sara Jo i Maja Nikolic
Sara Jo i Maja Nikolić Foto:Dragan Mujan/Nova.rs/E-Stock/Miloš Rafailović

Pevačica Sara Jo prijavila se na izbor za srpskog predstavnika na Evroviziji, zbog čega se našla u centru skandala nakon što je pevačica Maja Nikolić izjavila da joj je pobeda unapred nameštena.

Sara je kao reakciju na izjavu Maje Nikolić snimila video u kom karikira njeno pevanje iz jedne emisije, što je pokrenulo lavinu negativnih i uvredljivih komentara na društvenim mrežama, pa su joj korisnici istih upućivali psovke i pogrdne reči.

„Blamiraš se, majmunčino“, „koliko smara više ova kobiletina, mrš“, „tukla bih je“, „dokle će ova kobila misliti da je interesantna?“, samo su neki od mnogobrojnih šokantnih i sramnih komentara koje je Sara Jo dobila, a pevačica neke od njih podelila na Instagramu i Tviteru.

Sara Jovanović, Sara Jo
Foto: Instagram/sarajoofficial

PROČITAJTE JOŠ

„Koliko god da mi je jasno da se ne može udovoljiti svima, i dalje uspe da me iznenadi to u kolikoj meri je prisutno licemerje na društvenim mrežama. Tema je preopširna, i zbog toga sam uglavnom izbegavala diskusije o tome, ali ‘ajde ovog puta da se nadovežem na jučerašnju objavu… Dakle, ako se ne oglasiš i ne izraziš svoje mišljenje, nezanimljivi si i dosadni beskičmenjak. A ako se izjasniš i daš svoj komentar o nečemu, onda si nadmena i umišljena budaletina“, napisala je, između ostalog, Sara.

„Ono što me najviše poražava kao čoveka je činjenica da ista stvar koja se osuđivala pre par dana, koja je bila goruća tema jer je, nažalost, imala fatalan ishod, postaje za tren oka realnost, sa kojom smo se suštinski saživeli već neko vreme“, dodala je ona, aludirajući na smrt dvadesetjednogodišnje jutjuberke Kristine Kike Đukić.

Celo Sarino obraćanje javnosti pročitajte u nastavku.

Sara Jovanović, Sara Jo
Foto: Instagram/sarajoofficial

Bonus video

Sara jo o novogodisnjem nastupu na Trgu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar