Sanja Kužet objavila skok u bazen, pokazala najizazovnije izdanje

Showbiz 31. jul. 202117:06 > 17:13
Podeli:
Zvezde Granda
Sanja Kužet Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Sanja Kužet je sa svojim pratiocima na nalogu podelila snimak skoka u bazen. Voditeljka muzičkog takmičenja “Zvezda Granda” važi za jednu od najatraktivnijih dama na domaćoj javnoj sceni, a njena najnovija objava na društvenoj mreži Instagram upravo to i dokazuje.

PROČITAJTE JOŠ

Pored njenog voditeljskog umeća koje poseduje, može se pohvaliti i zanosnim  oblinama.

Na snimku se pojavljuje i njen sin koji skače za njom u vodu a ona je ostavila šaljiv komentar :“Kad se stariji sin ne bi ušunjao u kadar“.

Komentari pohvale njoj i sinu su se nizale : „Bravo za tebe i sina, odličan skok“. „Bravo Sanja“

Voditeljka Sanja Kužet uvek dobija pozitivne komentare na račun fizičkog izgleda, ali i stajlinga. Međutim, ona je svesna da više ne izgleda kao devojka od 20 godina i lako se miri s tim.

„Takmičarke iz godine u godinu dolaze sve mlađe i mlađe, a ja bivam sve starija tako da nemam problem sa tim iz razloga što neke od njih mogu i deca da mi budu. Meni je važno da uvek budem u visini zadatka u profesionalnom smislu, sa energijom, osmehom, a onda dolazi i taj vizuelni momenat na koji se mnogi „kače“ i mislim da smo za ovih 6 sezona uradili sjajan posao kada je ta vizuelna promena u pitanju. Jednom prilikom sam navela da sam obukla preko 300 haljina, tako da mi je čast i zadovoljstvo što i dalje postoje komentari, a čim su oni tu znači da se to publici dopada“, rekla je Sanja.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar