Sanja Kužet: Ne dotiču me komentari da je moje vreme prošlo

Showbiz 07. okt. 202017:37 > 17:41
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

"OK, ne treba da umrem ako imam 37 godina, prema tome moje vreme uopšte nije prošlo. Osećam se super u mom vremenu jer sam prvenstveno zdrava. Ima i boljih. Pa super, i treba da ima boljih. Meni je bitno da svoj posao radim uspešno i lepo u preuspešnom projektu koji toliko tradiciju ima u rejtinzima", rekla je voditeljka emisije "Zvezde Granda".

Voditeljka emisije „Zvezde Granda“ Sanja Kužet tokom sedam sezona vođenja muzičkog takmičenja najveću pažnju izazvala je svojim stajlinzima. Iako mnogi komentarišu da svaku haljinu ponese dostojanstveno i sa stilom, neki kmentari i nisu baš na mestu. Bez obzira na to što Sanju lično ne dotiču, njeno okruženje se ne oseća prijatno zbog toga.

„Imam 37 godina i ne želim da se merim i takmičim sa novom i mlađom garniturom devojaka koje su same po sebi sa svojom mladošću ti gde jesu. Na primer, ima komentara: „Prošlo je njeno vreme“. OK, ne treba da umrem ako imam 37 godina, prema tome moje vreme uopšte nije prošlo. Osećam se super u mom vremenu jer sam prvenstveno zdrava. Ima i boljih. Pa super, i treba da ima boljih. Meni je bitno da svoj posao radim uspešno i lepo u preuspešnom projektu koji toliko tradiciju ima u rejtinzima“, rekla je voditeljka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar