Samo se kod starleta ništa ne menja: Stanje je vazda vanredno

Showbiz 09. apr. 202016:43 > 17:31
Podeli:
Foto: Instagram/mimi_oro_milica, sorajavucelic, stanijadobrojevic, ticamaksimovic

Stanija u izolaciji čita, pa se polugola prošeta do terase, Soraja uživa daleko od Srbije, Tijana Ajfon drži dijetu, Tamara Đurić se frizira, a Mimi Oro apeluje na građane.

Stanija „intelektualka“

Starleta Stanija Dobrojević je po povratku iz Amerike, gde inače živi, dobila 28 dana kućnog karantina, ali to je nije omelo u tome da organizuje namešteni paparaco, doduše na svojoj terasi. Mada, golišave fotke su golišave fotke. Lokacija i nije toliko bitna. U pauzama između čitanja knjiga, joge i kuvanja, valja podsetiti medije, a samim tim i široke mase na svoje postojanje.

Foto: Pritnscreen/Instagram/stanijadobrojevic

Izašla je Stanija „spontano“ na terasu, ponela „Nutelu“ i plazmu, i očas posla, eto ti reklame i iz karantina.

Foto: Instagram/stanijadobrojevic

Doduše, ne juri se starleta samo s paparacima. Ona takođe čita knjige. Evo, objavila je na Instagram storiju bestseler „Najveći trgovac na svetu“. Možda razvija neki biznis plan, pa ko veli da se dodatno edukuje, pošto već ima diplomu, i to državnog Ekonomskog fakulteta.

PROČITAJTE JOŠ

Soraja „gastarbajterka“

Za razliku od Stanije, njenoj koleginici Soraji se ne može ući u trag. Jedino što je pouzdano je da ne živi u Srbiji već nekoliko godina. Ne zato što ne želi, već zato što ne može ovamo, jer je, kako se godinama unazad u medijima navodi, „bezbednosna pretnja“. Inače bi možda i ona sada pohrlila u Srbiju kao i ostali Srbi koji žive u inostranstvu kad je proglašena pandemija koronavirusa. Neka je tamo. Ne moramo povećavati rizik od zaraze.

Foto: Instagram/sorajavucelic

No, ni kod nje se očito ništa nije suštinski promenilo. Prilično redovno nas Soraja „časti“ prizorima iz svog karantina tamo negde daleko. Dakle, s njom je sve u savršenom redu.

Tamara „lepa svaki dan“

Dok cela Srbija jedva čeka da se proglasi kraj vanrednog stanja, Tamara Đurić i u karantinu koristi frizerske i kozmetičarske, tačnije „trepavičje“ usluge. Žena mora da se održava, ma gde god bila. Zar ne?

Tamara je u izolaciji možda i „najgolija“ srpska starleta. Mogla bi možda malo da se ugleda na Staniju, pa da u pauzi između fotkanja svog zgodnog tela objavi i fotku neke knjige. Bar da se stekne prividna slika njene svestranosti. A, da! Ona nema diplomu državnog fakulteta, pa ni ne mora da održava imidž obrazovane žene.

Tijana „uzorna“

Tijana Maksimović, poznatija kao TIjana Ajfon još ispade i najčednija. Ona u izolaciji drži dijetu i sunča se na terasi sa svojim psom.

Samo čekamo momenat kad će „prepisati“ od Stanije paparaco na terasi, a možda je i prevaziđe, pa „spontano“ izađe ispred zgrade da baci smeće. Samo ne daj bože da to uradi u donjem vešu.

Mimi društveno odgovorna

Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, jedina je među svojim koleginicama koja do kraja poštuje mere vanrednog stanja. Ne računamo Staniju, kojoj je propisana izolacija. Ona je kao društveno odgovoran građanin objavila snimak s ulice pod potpunom zaštitom od virusa – maska, vizir i rukavice.

Foto: Instagram/mimi_oro_milica

“Svi znamo da je lepo vreme, da vam se svima ide negde, da vam se ne nose maska rukavice i ostale skalamerije jer vam je vruće! Nosite maske i rukavice. Zaštitite sebe i svoje najbliže. Vreme iskoristite da odete do najbliže prodavnice, a ne da šetate po gradu i parkovima! Lepše je sedeti kod kuće nego ležati u bolnici! Voli sebe i zaštiti druge”, napisala je Mimi kao opis objavljenog snimka.

Nismo verovali da ćemo ikada ovo izgovoriti, ali – poslušajte Mimi Oro. Ne izlazite napolje, čitajte, informišite se i ne gledajte starlete.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.