Golotinja u karanitnu: Gaće im spadaju od dosade

Showbiz 30. mar. 202021:00 > 22:45
Podeli:
Foto:Screenshot/Instagram/stanijadobrojevic/tamarastar89/cukterasslavica

Otkako je počela da vlada pandemija koronavirusa, zbog čega je uvedeno pravilo izolacije, to mnogima teško pada. Ipak, većina gleda da vreme u kući provodi na što kreativniji, maštovitiji i koirisniji način. Međutim, to nije slučaj sa nekima od naših javnih sličnosti, koje vreme u karantinu prekraćuju uglavnom tako što se skidaju i fotografišu u izazovnim izdanjima, a zatim te slike objavljuju na društvenim mrežama.  

Većina starleta time se zanima i u normalnim okolnostima, ali u ovom slučaju u dosta većoj meri, s obzirom na to da im, čitanje ili kuvanje nije baš omiljena aktivnost. Zato su pokrenule trend „Seksi samoizolacija“, verovatno da bi privukle što veću pažnju na sebe. Fotografije uglavnom nastaju ispred ogledala, ali i u spavaćoj sobi, neke su pak iz kupatila, a ima i onih iz kuihinje.

Na golišave fotke Stanije Dobrojević odavno smo navikli, pa ni u karantinu to nije izuzetak. Ona neretko objavljuje golišave fotografije iz svog stana dok u prvi plan ističe svoje grudi i zdanjicu.

Foto: Pritnscreen/Instagram/stanijadobrojevic

„Izrečeno mi je 28 dana karantina, i ne bunim se! Svakako sam već 14 dana bila u strogoj izolaciji, jedini blizi kontakt s ljudima mi je bio tokom evakuacionog leta. Bilo je ovo za mene neverovatnih 14 dana neizvesnosti! Kada je situacija postala sve ozbiljnija samo sam želela da budem blizu svoje porodice i da zajedno prođemo sve ovo! Iako ću biti izolovana, konačno sam mirna i srećna sto sam tu, u svojoj zemlji, sa svojim narodom, porodica je tu“, napisala je starleta ispod jedne fotografije na Instagramu.

Starleta Tamara Đurić poznata je po prokovaktivnim izdanjima, kako uživo tako i na Instagramu, gde konstantno objavljuje slike u donjem vešu, halterima, brusu, prikazujući bujne obline i na taj način prikuplja po nekoliko hiljada lajkova. Tako i sada ne gubi vreme u izolaciji, već na joj je glavna zanimacija fotografisanje u raznim pozama.

Foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

Pevačica Teodora Džehverović nedavno je ugradila silikone u grudi i od tada ih često ističe. Teodra se takođe podvrgla trendu „Seksi izolacije“, te objavljuje slike iz kućne varijante, na kojima pozira samo u brushalteru.

Foto: Pritnscreen/Instagram/teodoradzehverović

Slavica Ćukteraš nedavno je sve iznenadila kada je objavila sliku u izazovnom izdanju, gde pozira u minijaturnom kombinezonu i mrežastim čarapama, a da bi slika ispala što provokativnije one je podigla i nogu, kako bi joj se nazirala i „pozadina.“

Foto: Pritnscreen/Instagram/cukterasslavica

Edira Aradinović takođe je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila „seksi selfi“ iz karantina, sa dubokim dekolteom dok je bila u ležećem položaju.

Foto: Pritnscreen/Instagram/editaaradinovic

S obzirom na to da nije poznato dokle će vanredno stanje i vreme samoizolacije trajati, ne možemo ni da zamislimo čega ćemo se još nageldati do kraja. A tek je prošlo 15 dana…

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.