Foto: Z. K. Munja/Grand Online

Većina popularnih "Grandovih" pevača postigla je uspeh u takmičenju "Zvezde Granda". 

Najpoznatije muzičko takmičenje na našim prostorima „Zvezde Granda“ iznedrilo je mnoge poznate pevače, ali ove dve pevačice nisu postigle uspeh u pomenutom šouu.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Ivana Selakov jedna je od najpopularnijih estradnih umetnica, a duže od decenije uspešno snima hitove.

Ipak, ona je 2005. godine ispala u prvom krugu „Zvezda Granda“. Ubrzo se pronašla u pop muzici i počela da peva u ženskoj grupi „Beauty Queens“ sa kojom je nastupala i na „Pesmi Evrovizije“, kada su pevale prateće vokale Mariji Šerifović.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

„Došla sam na audiciju, a ono devojke štikle dvanaestica, našminkane, sa dekolteima, sve pršti od šljokica. A ja kao da sam pošla u prodavnicu. Ravne čizme, farmerke, džemper. Prošla sam audiciju, ali sam već tada videla da tu ne pripadam. Došla sam do prvog kola, gde se glasalo SMS-om, i tada sam ispala. I danas Saša Popović voli da kaže da sam ja jedina koja je uspela, a da nije prošla u ‘Zvezdama Granda'“, ispričala je Ivana jednom prilikom.

Edita Aradinović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Druga pevačica koja je postigla uspeh, a da njen talenat nije primećen u „Zvezdama Granda“, je Edita Aradinović. Ona je 2010. godine došla u takmičenje, ali se nije u istom dugo zadržala.

I direktor „Grand produkcije“ Saša Popović često u svojim emisijama podseća da su pevačice koje su ispale iz „Zvezda Granda“, a napravile velike karijere Ivana Selakov i Edita Aradinović.

BONUS VIDEO: Ivana Selakov o nasilju i Radjenu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)