Ivana Selakov Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Pevačica se proslavila pesmom "Ako je do mene" koju je snimila sa kolegom Darkom Radovanovićem, koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći u junu 2011. godine.

Ivana Selakov govorila je o svojoj karijeri i planovima, pa se prisetila Darka i njihovog dueta.

PROČITAJTE JOŠ:

„On je to zaslužio da se ta pesma peva, Darko Radovanović, uskoro je godišnjica njegove pogibije, uvek se potrudim da odem na godišnjicu pogibije, na nekima nisam bila zbog privatnih obaveza. Uvek ga se setimo kakav je sjajan pevač, radnik, drugar i kolega bio. O njemu stvarno sve najlepše, zaslužio je da ga se setimo“, rekla je Ivana Selakov.

Pevačica se prisetila i večeri kada je njen kolega i prijatelj stradao.

„Nikada neću zaboraviti, trebalo je da imam svoj prvi nastup u Budvi u čuvenom “Trokaderu“, tamo kad nastupaš znači da si postao poznat. Čekali smo u restoranu da počne nastup i počeli su telefonski pozivi ‘Je l istina? Jel ste čuli?’, mi smo mislili da su dezinformacije. Međutim, ispostavilo se da je istina. Nismo ni imali nastup koliko nam je bilo loše, iz poštovanja prema njemu nismo imali nastup, niti su oni otvorili klub to veče. Pokazali su da su pravi prijatelji i veliki ljudi. Bili smo van sebe, to je bilo jedno užasno veče ne mogu ni da zamislim kako je bilo njegovoj porodici“, ispričala je pevačica.

BONUS VIDEO: Ivana Selakov o nekretninama, odrastanju i majčinstvu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.