Milica Pavlovic

Pevačica Milica Pavlović je odrasla uz babu i dedu.

Milici Pavlović je nedavno preminula baka Rada, koja je tokom odrastanja menjala majku.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, pevačica je otvoreno govorila o tome da nije bliska sa majkom, te je detinjstvo provela kod roditelja svog oca u selu Gornji Bunibrod kod Leskovca. Njen otac je radio u Švajcarskoj, a posle se ponovo oženio sa pevačicinom maćehom.

„Porodica je za mene uvek podrazumevala toplinu, čistu posteljinu, miris kuhinje… S dolaskom moje maćehe sve mi se vratilo jer to je jedna predivna žena, ona je od prvog dana meni bila velika podrška i zaista je kraljica univerzuma. Odskoro sam počela u javnosti da govorim o našem odnosu jer moj otac i maćeha nikada nisu želeli da budu deo javnog života, da se slikaju za medije, nisu željni pažnje niti je u našoj porodici to ikada bio moto. Naprotiv, neprijatno im je kada čitaju naslove o sebi. Ali sigurno je da u ovom momentu nedostaju dva mesta za tim porodičnim stolom i da će još dugo biti tako“, kazala je pevačica.

Nedavno je imala radove na rodnoj kući u blizini Leskovca, a posebno su joj nedostajali ljudi koji su je odgajili.

„Evo, jutros su mi pisali moji kako je krov izdržao kišu, a to je krov koji sam ja skoro menjala i onda sam se setila kako su to neke stvari koje sam planirala zajedno sa bakom i dekom, a oni nisu tu da vide da je završeno. Malo su to teški trenuci. Onda se zapitam za koga sam to radila, pa shvatim da je to ipak urađeno za moje, imam oca, maćehu, pa i sama ću često tamo ići. Eto, to su neki teški trenuci s kojima se nosim, ali ako pustite emocijama da vas bace na pod, one će to i učiniti“, rekla je Milica za „Story“.

Milica Pavlović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Potom se osvrnula i na svoj emotivni status, te je dodala da je njen bivši izabranik vaterpolista Nikola Saveljić, postao javna ličnost nakon što su ga povezali sa pevačicom.

„On je dečko sportista, i to u Americi. On je javna ličnost?! Pa moguće da sada jeste, nakon što su ga povezivali sa mnom. Onda tako možemo smatrati i za svakog budućeg. Sve i da ne bude iz javne sfere, kako vi kažete, on će to postati nakon što se sazna da je moj izabranik“, dodala je Milica.

Ona je jednom prilikom govorila o njihovoj vezi.

„Imali smo lepu ljubavnu priču, bili smo godinu i po dana zajedno. On dečko živi na drugom kontinetnu, u Americi je, bavi se vaterpolom, završio je koledž… Bilo je prepreka, muke, vremenska razlika, pa bila je korona, ne možeš da putuješ… Pa kad dođe kao viđamo se u Crnoj Gori. Šta sam ja dečku radila, to je strašno bilo. Mi smo se svuda viđali i na kraju kada je došao u Beograd, ‘Paparaco lov’ nas je uhvatio. I neću da kažem da to nije istina. Krili smo se, kao ajmo u stan, sve u četiri zida, kao šetamo Kalemegdanom, ja stavljam kapuljaču… Jadan dečko sa mnom, ali ja sam teška osoba, pola nek mi se prašta“, rekla je jednom prilikom u emisiji „Amidži šou“.

BONUS VIDEO: Milica Pavlović o solističkom koncertu u Nišu

Komentari

Svi komentari (0)