Saša Milošević Mare Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Progovorio o tegobama koje idu "sa godinama".

Saša Milošević, aktivni član žirija „Nikad nije kasno“, još prilično mlad se okrenuo sportu, pošto mu je kao nemirnom mladiću bilo potrebno mesto gde bi trošio višak energije.

PROČITAJTE JOŠ

Porodica je u tom periodu, prema njegovim biografskim detaljima, živela u Košutnjaku, gde ima dosta terena, a on je po golmanu Enveru Mariću i dobio svoj nadimak – Mare.

Međutim, s vremenom, počeo je da ima problema, zbog kojih je kao znatno stariji morao da se obrati terapeutu za pomoć.

„Problemi idu sa godinama. Ljudi žele da ne veruju da se problemi rešavaju (smeh). Tako sam se i ja kao bivši, čak i aktivni sportista, u nekom trenutku prvi put sreo sa problemom da bukvalno ne mogu da podignem ruku. Levu manje-više, ali desnu ruku nisam mogao da pomerim. To je, nekako, išlo iznenada, kao i svaki problem, tegoba. Da ne kažem da ozbiljna bolest, daleko bilo, dolazi iznenada. Nisam znao ni uzrok, a ni slutio koliko to može da traje. Imao sam problem koji se pojačavao iz meseca u mesec. Kad je prošao drugi mesec i mene to nije prolazilo kao neke ranije tegobe, shvatio sam da moram ozbiljno da se pozabavim tim problemom“, pričao je Mare, pa zatim objasnio kako mu je kolega Željko Vasić pomogao uputivši ga terapeutu koji je i njemu pružio pravu ruku pomoći.

„Setio sam se mog pobratima, muzičkog saborca, Željka Vasića… On nije neko ko lako hvali. Pregled kao pregled je bio vrlo neformalan, jasno je bilo šta su moji problemi. Ništa nisam skrivao, otišao sam kod čoveka kao kod psihijatra (smeh). Nisam imao tajne, znao je čime se bavim, kako najčešće izgleda moj radni dan… Definisali smo potencijalne uzroke mojih tegoba i do terapije smo došli brzo“, naveo je on, pa naglasio kako je već posle tri terapije osetio znatno poboljšanje, umesto trideset koliko je prognozirano, odnosno mesec dana odlaska lekaru.

BONUS VIDEO: Saša Milošević Mare o snimanju emisije „Nikad nije kasno“

Komentari

Svi komentari (0)