Rijana bogatija od Eltona Džona i Mika Džegera

Showbiz 20. maj. 202016:30 > 16:50
Podeli:
Rijana
Rijana; Foto: Alberto PIZZOLI / AFP / Profimedia

Rijana, koja se nedavno preselila u London, sada je s „dubinom džepa“ prešišala Eltona Džona i Mika Džegera. Prvi na listi je kompozitor Endrju Lojd Veber, a drugi Pol Mekartni.

Rijana je osvanula na trećem mestu liste najbogatijih muzičara „Sunday Times-a“, i to s procenjenim bogatstvom od 600 miliona dolara.

PROČITAJTE JOŠ

„Ona nas je pomalo iznenadila… Do prošlog leta vrlo malo ljudi je uopšte znalo da živi u Velikoj Britaniji. Sada je u dobroj situaciji da bude prva muzičarka koja je u Velikoj Britaniji stekla status milijarderke“, kaže Robert Vots, koji sastavlja listu.

Uprkos tome što ova atraktivna dama nije izdala album od 2016. godine, za njenu zaradu je velikim delom zaslužno partnerstvo s francuskim luksuznim brendom LVMH.

Osim toga, Rijana je lansirala sopstvenu liniju seksi donjeg veša pod nazivom „Savage x Fenty“, koje najbolje promoviše svojim golišavim izdanjima na društvenim mrežama.

Inače, ovo joj nije prvi put da je novcem pomela konkurenciju. Prošle godine je zauzela prvo mesto „Forbes-ove“ liste najbogatijih žena u muzičkoj industriji.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar