Laći se javili medicinski radnici: Marina Tucaković i dalje čeka pomoć kod kuće

Showbiz 14. sep. 202111:18
Podeli:
Marina Tucakovic
Marina Tucaković Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Hitmejker Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković, oglasio se na Tviteru, gde je zamolio za pomoć, jer mu majka, kako kaže, ima teška gušenja. Kako Nova.rs saznaje, Laći su se javila tri medicinska stručnjaka, ali je Marina još uvek kod kuće.

Kako je Radulović naveo na društvenoj mreži, njegovoj majci je pozilo zbog čega je hitno potražio pomoć.

„POMOĆ!!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je posluša što je pre moguće. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u DM. Hvala vam“, napisao je Milan Laća Radulović.

Milan Radulović Laća Foto:printscreen/instagram.com/laccanotlaca

Kako Nova.rs saznaje, Milanu su se javila tri medicinska radnika, ali još uvek niko nije došao u njihov dom.

„Ljudi pišu Laći i nude pomoć. S obzirom na to da ne može dugo da se čeka jer je Marina jako loše, on mora što pre da primi nekog u kuću, a da ujedno bude siguran da će se Marini ukazati prava pomoć. Iako je u strahu, on pred majkom ne pokazuje toliku zabrinutost već maksimalnu angažovanost. I dalje se sve čeka, nadamo se da će što pre neko reagovati“, rekao je za naš portal prijatelj porodice Radulović.

Pozvali smo Marininog sina Laću i supruga Aleksandra Futu za komentar, ali nisu se javljali na telefon do objave ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, Marina Tucaković se već godinama bori sa karcinomom.

Marina se nedavno posle dugo vremena pojavila na jednom gradskom događaju, gde je za Nova.rs ispričala kako izgleda njena borba s karcinomom, te kako se oseća.

„Volim da šmugnem malo, ne može brate, živa duša. OK se osećam kad sam sa ljudima. To je moj svet. Inače ne pijem, ali umem jedan-dva, pa kud puklo nek puklo“, rekla je Marina i dodala da nikakvu poruku nije izvukla iz svog lošeg stanja.

„Kakve poruke? Ma nema toga. Ja ne poštujem ništa. Nema tu poruke. Izašla sam malo iz kuće, lep je dan. Živa sam, u krajnjem slučaju“, rekla je čuvena autorka najvećih srpskih hitova na promociji albuma Suzane Jovanović.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar