Princ Hari Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Kraljevska porodica već paniči.

Objavljen je trejler za dokumentarnu seriju o princu Hariju i Megan Markl za Netfliks, a sastoji se iz niza crno-belih fotografija, uključujući nekoliko slika na kojima se vidi kako Megan plače.

PROČITAJTE JOŠ

Čuje se kako Hari govori: „Niko ne vidi šta se dešava iza zatvorenih vrata“. Kasnije dodaje: „Morao sam da učinim sve što sam mogao da zaštitim svoju porodicu“. Trejler se zatim fokusira na Megan, koja kaže: „Kada su ulozi ovoliki, zar nema smisla čuti našu priču od nas?“, piše City magazine.

Bračni par je za dokumentarac dobio, kako se priča, 100 miliona dolara, a biće objavljen sledećeg četvrtka.

Kraljevska porodica se zbog dokumentarca sprema za novi talas negativnog publiciteta. Princ Hari i Megan Markl objavili su svoj ugovor sa Netfliksom, samo šest meseci nakon što su se naselili u Kaliforniji u martu 2020, rekavši da žele da pruže „nadu i inspiraciju“ gledaocima.

Nakon što su potpisali ugovor, pustili su kamere u svoju luksuznu vilu u Montesitu. Nejasno je koliko je tačno svog porodičnog života par bio spreman da podeli, ali su svakako pustili Netfliks kamere da ih prate na javnim nastupima 2021. i 2022. godine. Ali nakon kraljičine smrti, došli su u sukob s Netfliksom jer su hteli da promene mnogo toga što su rekli o kralju Čarlsu III, kraljici supruzi Kamili, kao i princu i princezi od Velsa. Megan se distancirala od dokumentarca i rekla je da je sve u rukama rediteljke Liz Garbus.

„Lepo je što smo mogli nekome da poverimo našu priču – iskusnoj reditelljki čijem se radu dugo divim – čak i ako to znači da možda nije onakva kako bismo je mi ispričali. Ali to nije razlog zašto je pričamo. Svoju priču poveravamo nekom drugom, a to znači da će ona proći kroz njihov objektiv“, rekla je.

BONUS VIDEO: Megan i Hari u Njujorku

Komentari

Svi komentari (0)