Rasta prodaje kuću koju je gradio s Anom Nikolić za 300.000€

Podeli:
Foto:Goran Srdanov/Nova.rs/E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Stefan Đurić Rasta nakon što je izašao iz Centralnog zatvora, gde je ležao četiri meseca zbog droge, rešio je da promeni neke stvari u životu. Reper je tako između ostalog odlučio da proda kuću u Malom Mokrom Lugu, koju je gradio dok je bio u braku sa Anom Nikolić, a kako nezvanično saznajemo, cena je oko 300.000 evra. 

„Rasta ne planira da živi u Malom Mokrom Lugu jer je navikao na centar grada, a i zgodniji mu je zbog posla. Misleći da će sa pevačicom provesti ceo život, kupio je dva placa i sagradio kuću koja se prostire na 500 kvadratnih metara. Nekretninu još uvek nije dao u oglase, niti je angažovao agenciju radi ubrzanja procesa, ali je raširio priču preko svojih prijatelja da prodaje kuću, pa su kupci već počeli da se javljaju. Dva, tri zainteresovana kupca su odustala kada su čuli da traži 300.000 evra. To ga je malo pokolebalo, te je postao nesiguran u to da li mu je pametno da je uopšte prodaje“, otkriva naš dobro obavešten izvor.

Foto:E-Stock_dusan_milenkovic

Đurić je inače u izgradnju i opremanje luksuzne kuće uložio dosta novca.

PROČITAJTE JOŠ

„Stavljena je svuda PVC stolarija i sprovedena je struja i voda. Prizemlje i prvi sprat bili su rezervisani za stanovanje, dok je u potkrovlju bio plan da se smesti spa i velnes centar, teretana i muzički studio. U dvorištu, koje se prostire na desetak ari, izgrađen je bazen dimenzija četiri sa deset metara. Radovi na bazenu počeli su 2018. godine i samo u to je uloženo oko 30.000 evra zbog dizajniranih pločica po narudžbini, hidromasažera, prečišćivača i pumpi za vodu, reflektora… Rasta je pored kupio još jedan plac od pet ari, gde je planirano da se izgradi velika garaža“, rekao je naš izvor.

Podsetimo, tokom brakorazvodne parnice reper je obustavio radove na kući u Malom Mokrom Lugu, da bi ih ubrzo nastavio kada mu je posle razvoda od Ane Nikolić prema sudskoj odluci pripala investicija.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar