FOTO Ana Nikolić besna gazila poklone bivšeg jer je proganja

Showbiz 16. apr. 202123:24 > 23:41
Podeli:
Ana Nikolić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Pevačica Ana Nikolić večeras je napravila haos u svom stanu na Voždovcu. Kako Nova.rs saznaje, pevačica je pobacala i slomila poklone u vrednosti od oko 1.500 evra, koje je dobila od, navodno bivšeg dečka Boška Bukvića, a naš portal došao je u posed ekskluzivnih fotografija. U pitanju su dva para naočara od po 500 i 700 evra, ali i jedan parfem od 1.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema našim daljim saznanjima, razlog Anine reakcije je taj što je bivši partner proganja već dva meseca zbog čega je morala da preduzme „svoju silu i mere predostrožnosti“.

„Crnogorac je pre godinu dana bio zainteresovan za Anu, da bi ubrzo, preko zajedničkih prijatelja ostvario kontakt s njom. Više puta su viđeni zajedno na javnim mestima i tada su krenule spekulacije da su u vezi, što Nikolićeva nikada javno nije potvrdila. On je u tom periodu na sve načine pokušavao da Anu obasipa pažnjom i poklonima koji prijaju svakoj ženi. Sve je bilo lepo i slatko, a onda su, iz nama nepoznatih razloga, prekinuli kontakt. Pričalo se u našem društvu da je Anu proganjao, što radi i dan danas, pa je ona čak promenila i broj telefona, koji je on opet saznao, pa počeo da je zove i šalje poruke, ali i poklone na kućnu adresu. Nikolićeva više ne može da podnese tu agoniju pa je reagovala baš onako kako samo ona ume“, otkriva naš izvor, a potom se osvrće na večerašnju situaciju:

„Večeras je, izgleda, kap prelila čašu. Uzela je nekoliko poklona i pobacala na pod, a potom ‘izgazila’ iz sve snage. Uprkos tome što Ana ceni svaku sitnicu, pogotovo kada joj je nešto od srca poklonjeno, ovo je prvi put da tako reaguje. Lažni pokloni je ne zanimaju, a to što njoj treba nije na prodaju i nema cenu. Što se emotivnog života tiče, Nikolićeva je poslednjih godina ‘ladovina’. Osim deteta, niko je više ne zanima, a to, nažalost, mnogi ne mogu da shvate“, rekao je naš izvor.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar