Rajović ukrstio glas sa sinom Robina Giba, a povod je mnogo jak

Showbiz 03. maj. 202014:03
Podeli:
Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Boban Rajović nedavno je održao akustični koncert kao podršku svima koji se hrabro bore protiv korona virusa, ali i posvećen svima koji sede u svojim domovima u iščekivanju normalizacije stanja u kojem se svi nalazimo.

Međutim, uskoro je dobio poziv da ponovo peva, u humanitarne svrhe, ni manje ni više nego od Srpskog saveta Velike Britanije.

Reč je o koncertu “U ovome smo zajedno”, u organizaciji Srpskog saveta Velike Britanije, koji za cilj ima prikupljanje novčanih sredstava tokom krize koju je prouzrokovao COVID-19, za zdravstvene sisteme u Velikoj Britaniji i Srbiji. Donacije su podeljene 50/50. Jedan deo prihoda otići će NHS-u, a ostalih 50% za srpske bolnice preko fondacije Princeze Katarine.

PROČITAJTE JOŠ

Koncert se emituje u nedelju, 3. maja, u 18 časova po našem vremenu.

Kako se navodi na zvaničnoj stranici Srpskog saveta Velike Britanije – svi ljudi dobre volje da pomognu uživaće u lajv koncertima i performansu sledećih izvođača:

RJ Gibb, Boban Rajović – srpski pevač, te Andrev Eborn koji će izvesti živu magiju za sve vas.

Međutim, ovo će po mnogo čemu biti jedinstven onlajn spektakl, s obzirom na to da je, kako saznajemo, Boban ukrstio glas sa RJ Gibom, sinom legendarnog pevača Robina Giba, nekadašnjim članom čuvene grupe Bee Gees.

Oni su zajedno otpevali čuvenu pesmu “How Deep Is Your Love”, a poruka je samo jedna – sloga i podrška naroda Velike Britanije i Srbije u teškim vremenima.

Live stream možete pratiti na Facebook-u i Youtube-u

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar