Boban Rajović u minusu 60.000 evra zbog koronavirusa

Showbiz 11. mar. 202018:56
Podeli:
Foto:E-stock/Miloš Rafailović

Pevač Boban Rajović otkazao je sve svoje nastupe koji su bili zakazani u nekoliko Evropskih država u narednih mesec dana.

Boban je trebao da nastupa u Švajcarskoj, Nemačkoj, Hrvatskoj i drugim zemljama, ali zbog koronavirusa koji vlada širom Evrope, svi zakazani skupovi su otkazani.

PROČITAJTE JOŠ

Pevač je istakao da ne želi da rizikuje zdravlje zbog novca, te je otkazao narednih osam zakazanih svirki. Kako Nova.rs saznaje, cenovni rang Rajovićevih nastupa je između 6.000 i 10.000 evra, zbog čega će pevač biti u minusu čak oko 60.000 evra.

Rajović se obratio svojoj publici putem Instagrama, gde je kroz video snimak saopštio obaveštenje i zamolio svoje fanove da ga shvate ozbiljno.

Foto: Pritnscreen/Instagram/rajovicboban

„Dobri ljudi, voleo bih da ovo obaveštenje uzmete za ozbiljno. Naime, ja sam sa svojim menadžmentom i sa svojim timom odlučio da naredne tri nedelje ne radi. Mislim da je to u ovoj situaciji najbolje moguće. Mislim da treba staviti zaradu i finansije u neki deseti plan, bar ovaj neki period, dok se ova sitacija oko svega ovoga što se dešava, ne smiri. Samo u svom timu imam šest ljudi, a ja sam sedmi, koji treba da putujemo u preko desetak država najmanje, da se susrećemo sa raznim komplikacijama preko granica, da izlažemo druge ljude, a i nas same, riziku. A da ne pričam o klubovima koji će biti puni ljudi sa raznih destinacija i da je faktor rizika još veći“, rekao je Boban i priznao da je u velikom gubitku, ali da to ništa nije vrednije od zdravlja.

„Meni su kao i svim ljidima, finansijska sredstva potrebna i moram priznati, za tri nedelje dosta gubim, ali s druge strane mislim da radim pravu i ispravnu stvar. Izuzetno je važno da se trudimo da smanjimo rizik koji postoji, te da se bespotrebno ne izlažemo istom. Ljudi, budute dobri, disciplinovani, čuvajte se“, poručio je on.

Podsetimo, Boban nije jedini koji je otkazao nastupe. Pevač Saša Kovačević takođe je otkazao koncert u Tuzli, koji je bio zakazan za 8. mart, budući da je prvi slučaj obolelog od koronavirusa u Bosni zabeležen nekoliko dana pred Kovačevićev nastup. Grupa „Parni valjak“ iz istog razloga neće održati nastup u Sarajevu, koji je bio zakazan za 20. mart.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.