Foto: Arhiva

Boban Rajović tražio je autorsko pravo od Dina Merlina da snimi njegovu duetsku pesmu "Pustite me" koju u originalu izvodi sa Osmanom Hadžićem. Nakon kavera koji je snimio sa kolegom Peđom Jovanovićem tokom vanrednog stanja, na svakom nastupu publika traži da je peva više puta za noć.

PROČITAJTE JOŠ

Boban Rajović tokom vanrednog stanja u državi zbog pandemije uradio je kaver sa kolegom Peđom Jovanovićem za duetsku pesmu „Pustite me“, koju u originalu izvode Dino Merlin i Osman Hadžić. Snimak je pušten na Ju tjub i njihove profile na društvenim mrežama i do sada je pobrojao milionske preglede. Kako poral Nova.rs saznaje, Rajović je od Merlina tražio dozvolu da obradi taj hit i automatski je dobio njegov potvrdan odgovor.

„Nakon uspeha koji je doživeo taj snimak na internetu, Boban je poželeo da je snimi. Kada je ukinuto vanredno stanje u državi, na nastupima mu je publika više puta za noć tražila da je otpeva, što je poznati Crnogorac rado ispunio muzičke želje. On je kontraktirao Dina i zamolio da mu da autorsko pravo da je obradi i on je pristao. Merlinu je bilo drago što se jedna od njegovih najlepših pesama i dan-danas peva, te mu je zadovoljstvo kad god neko od njegovih mlađih kolega prati njegov rad. Boban će snimiti pesmu u studiju čim se malo stabilizuje situacija oko koronavirusa“, rekao je naš izvor.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo sa Rajovićem i Merlinom u kontakt, ali nisu odgovarali na naše pozive do objave ovog teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.