Radonjić stao u Bikovićevu zaštitu: Dovoljno je reći da je gnusno

Showbiz 03. avg. 202114:25
Podeli:
Miodrag Radonjić i Miloš Biković Foto:Ivan Dinić/Nova S

Glumac Miodrag Radonjić oglasio se nakon što su njegovog kolegu Miloša Bikovića optužile bivše devojke da je prema njima bio grub, te da su trpele, kako su navele, psihičko zlostavljanje.

Pročitajte još:

„Ne bih mnogo komentarisao čitav slučaj i te devojke, mogu samo da kažem da mi je žao što živimo u društvu u kome je moguće da bilo koju uspešnu, istaknutu ličnost vrednu pažnje, sa svetskim uspehom i priznanjima, medijski satanizuješ u veoma kratkom roku. Ne mora čak ništa ni da uradi, dovoljno je reći da je gnusno. Sramota. Toliko“, napisao je Radonjić.

Foto: Instagram/radonjicmiodrag

Biković se danas prvi put se oglasio nakon optužbi bivših. U opštirnoj objavi na Instagramu, Biković je naveo da ne voli da deli svoju intimu, tvrdeći da su o njemu iznete neistine.

„Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine. Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije – neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove “privatan život”, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to – bivši“, napisao je Biković na Instagramu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar