Vološina tokom veze sa Bikovićem sačuvala određene „detalje“

Showbiz 02. avg. 202122:42 > 22:43
Podeli:
Miloš Biković i Arina Vološina
Miloš Biković i Arina Vološina Foto: Goran Srdanov/Nova.rs/Instagram/arinavoloshina

Ruska plesačica Arina Vološina podigla je pravu prašinu kada je na Instagramu objavila da je raskinula sa glumcem Milošem Bikovićem i tom prilikom istakla da se "ponašao grubo" i da " nije imala svoj život". Nakon njene objave oglasila se i srpska glumica Barbara Tatalović koja je pružila podršku Arini.

PROČITAJTE JOŠ

Kako „Blic“ nezvanično saznaje, iza optužbi koje je Vološina iznela o Bikoviću stoje navodno neraščišćeni privatni odnosi.

Kakio tvrdi izvor za pomenuti list Arina Vološina je za vreme trajanja veze sa glumcem sačuvala određene „detalje“ o Bikoviću potpuno privatnog i intimnog karaktera.

„Ne mogu sada da otkrivam o kakvim detaljima se radi jer nije na meni da to otkrivam, kada već niko dosad to nije uradio. Ipak, moram da istaknem da se ne radi ni o kakvom ‘dokazu’ bilo kakvog krivičnog dela, jer toga nije ni bilo, već o sasvim privatnim stvarima veoma intimne prirode za koje Miloš, jednostavno, ne želi da se povlače po medijima“, tvrdi izvor „Blica“.

Isti izvor tvrdi da je Bikoviću navodno „skrenuta pažnja“ da bi ti intimni detalji mogli da dospeju do srpskih tabloida, posle čega je on pristao da Vološini da navodno „određenu otpremninu“ za kraj njihove veze. O kakvoj se „otpremnini“ radi, izvor takođe nije želeo da otkriva. – piše Mondo

Kada se „skretanje pažnje“ ponovilo, međutim, tvrdi izvor, Biković je odbio svaki dalji razgovor. Slučajno ili ne, Vološina je uskoro javno iznela optužbe na njegov račun i na Instagramu navela da je Biković promenio ponašanje prema njoj kada je otkriveno da su u vezi, kao i da je prema njoj bio veoma grub.

Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). 

„Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo. U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim“, napisala je Arina Vološina na Instagramu.

Vološina tvrdi da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.

„Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori. Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Slušala sam sve što mi je rekao.“

„Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji, tako da više nema nagađanja i pitanja. A one vrednosti o kojima priča, ne zna za njih, a vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, zdravlje drugih ljudi“.

„Posebno kada je u pitanju blisko okruženje. Osećaj odgovornosti i osećaj krivice za njega je najstrašniji, jer ga to guši, u takvim trenucima morate misliti ne na sebe, ne na svoju udobnost i ne na svoje ja. Životne situacije koje su se razvile otkrile su unutrašnjost osobe sa svih strana„, zaključila je ruska plesačica Ana Vološina.

Arinu Vološinu je podržala srpska manekenka Barbara Tatalović, koja je sa Bikovićem bila u vezi pre Ruskinje. Tatalović tvrdi da je istina sve ono što je Vološina navela na Instagramu.

Nakon njihovih objava Biković se oglasio na Tviteru i samo kratko poručio:

„Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića“, napisao je, takođe misleći na svoje bivše devojke.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar