Radojičić: Nadam se da će ljudski rod izvući pouku iz ovoga

Showbiz 15. apr. 202000:45
Podeli:
Foto:Nemanja Jovanović

Glumac Aleksandar Radojčić ispričao je kako provodi vreme u karantinu i kako vanredno stanje utiče na njega.

„Ovom prilikom sam uspeo da usporim tempo, da se okrenem stvarima koje su me zanimale, a nisam imao vremena za njih. Ne bih voleo da pričam kako mi je super, jer nije u redu, ali ne mogu ni da “kukam”. Imam vremena i za čitanje i za gledanje filmova, serija. Kada mi je tu ćerka, onda sam sa njom, onda sam mnogo manje vremena na telefonu, da bih završavao razne stvari, tako da se koncentrišem i radim na našem odnosu i zaista sam srećan zbog toga“, kaže glumac

Foto: Pritnscreen/Instagram/radojicic_aleksandar

 

Radojčić je istakao da brine za svoju porodicu i prijatelje, ali da se nada da će se aktuelna situacija skoro završiti i da će biti što manje posledica.

„Život većini ljudi je danas u nekoj akciji, jurimo uvek za nekim uspehom ili nekom borbom za egzistenciju, zavisi od momenta, nekako se ne koncetršemo na neke lepe stvari koje su tu i na neke bitne ljude… Sada brinem kako su mi moji prijatelji, porodica, sada imam više vremena za bitne ljude i bitne stvari u životu. Nadam se da će ovakvo stanje što kraće trajati, sa što manje posledica i žrtava i mislim da je ovo strašna stvar za ceo svet, ali se nadam da će ljudski rod izvući pouku iz ovoga. Nadam se, nisam siguran, ali se nadam“, rekao je glumac za Kurir.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ