Aca Lukas i Mladen Sovilj Foto:Mateja Stanisavljevic/ATAImages/Nemanja Jovanović/Nova.rs

Glumac će se oprobati u ulozi poznatog folkera.

Mladen Sovilj, jedan od najtalentovanijih glumaca mlađe generacije, uskoro će se predstaviti publici u seriji o životu Ace Lukasa.

PROČITAJTE JOŠ

„Kafana na Balkanu“ je jedna od najiščekivanijih projekata, a Sovilj je sada objavio prvu fotografiju u ulozi poznatog folkera.

Podsetimo, u ovom ostvarenju, čija je premijera najavljena za 3. novembar 2023. godine, kad i pevačev koncert u Areni, neće biti Sonje Vuksanović, Acine poslednje supruge, iako je to bilo najavljeno. Ali nije samo ona izbačena iz scenarija, već i ostale Lukasove žene – Ceca i Nataša.

„Kad je dogovoreno da se rade film i serija, u scenariju je bilo da se snimaju i kadrovi koji su vezani za Lukasov ljubavni život. Za ulogu Sonje bila je birana mlada glumica Teodora Bjelica, ali je na kraju sve to palo u vodu. Scenaristi su ipak rešili da fokus bude na Acinoj karijeri i drugim stvarima iz privatnog života, a da ljubavi nema“, rekao je izvor blizak produkciji za Kurir.

Kako on dalje navodi, ipak sve nije završeno, pa bi publika mogla da vidi kakav je Lukas sa ženama iza četiri zida, ali u nastavku „Kafane na Balkanu“. S obzirom na to da pevač ima veoma bogat život, producenti planiraju da snime i drugi deo filma, u kojem će se pojaviti likovi svih folkerovih žena.

BONUS VIDEO: Aca Lukas o sujeti na estradi i provodima sa Džejem

Komentari

Svi komentari (3)