Foto: Promo

Na sebe je skrenula pažnju i atraktivnim izgledom.

Pevačica Tamara Tara Ćirić dokaz je da se želje i snovi ostvaruju kad-tad! Doduše, ona je ipak izabrala teži put jer nije želela da se promoviše u rijaliti programima već je to uradila sporije, ali kvalitetnije.
Tamara se pre nekoliko godina oprobala u spotu Aleksandre Prijović za pesmu „Uspomene“, gde je prikupila pozitivne komentare, te su je mnogi savetovali da bi gluma bila pun pogodak za njen životni poziv.
Foto: Privatna arhiva
„Aleksandra se na snimanju ponela kao pravi profesionalac. Oduševljena sam njenim ponašanjem, ophođenjem prema celom timu saradnika i uživala sam sve vreme tokom snimanja tog spota, još da je u spotu glumio i Miloš Biković, sigurno bih se opredelila za glumu“, našalila se Tamara.
Iako je za nju to jedno prelepo i korisno iskustvo, muzika je ipak njen život. Nedavno je objavila svoj drugi singl „Luda Latina“, koji je i ekranizovala. Ne samo da je skrenula pažnju dobrom pesmom, već i atraktivnim izgledom jer je u novom spotu nikad bolja i izazovnija.
„Presrećna sam zbog svega, to je ono što sam ja, taj ritam mene pokreće a i pošto mnogo nastupam po klubovima znam šta publika želi da čuje i uz šta se najviše veseli. Dragan Brajović Braja, Miloš Vuksanović i Bojan Vasić mi mnogo znače kao podrška u ovoj priči i najbitnije mi je to što se dobro kapiramo“.
BONUS VIDEO: Aleksandra Prijović: nastupila u Crnoj Gori
Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)