Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Odnos između braće, prinčeva Harija i Vilijama posebno su "zahladneli" nakon intervjua u kojem su Megan i Hari osudili kraljevsku porodicu. Međutim, izvori bliski Vilijamu kažu da su mu "rane" oko odlaska Harija i Megan i dalje sveže uprkos tome što je prošlo oko godinu otkad je par otišao u Kaliforniju, te da mu brat veoma nedostaje.

Pročitajte još:

„Nakon što ga je prošao osećaj ljutnje, shvatio je da mu fali brat. Delili su sve u svom životu, kancelariju, sastanke, zajedno se zabavljali. Ipak, prijatelj princa Vilijama otkriva kako se Vilijam i dalje nada da će se njegov odnos s bratom kad tad popraviti usprkos tome što je ljut na Harija još od ranije, a pogotovo s najnovijim komentarima na račun kraljevske porodice u kojem su ih on i Megan optužili za rasizam. Braća su se našla i nakon samog intervjua, no njihov razgovor se nije završio baš najbolje“, rekao je izvor blizak Vilijamu za strane medije.

Osim toga, Vilijamu smeta i to što je Hari rekao kako se Vilijam i njegov otac, princ Čarsl, osećaju kao zarobljenici zbog svojih kraljevskih obaveza. Vilijam navodno nema nikakvih problema oko obavljanja svojih dužnosti i u potpunosti je prihvatio tu ulogu te se odlično slaže sa svojom bakom, kraljicom Elizabetom.

Kako tvrde engleski mediji, njegov odnos s kraljicom Elizabetom iz dana u dan je sve bolji i bolji s obzirom na to da je Vilijam prvi javno odbranio kraljevsku porodicu nakon intervjua. Bolji je i njegov odnos s ocem, s obzirom na to da svakog dana Vilijam vidi sve više i više sličnosti između sebe i njega.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)