Prijatelji do groba: Cvija i Relja podržali Dada Polumentu na značajan dan

Showbiz 29. avg. 202115:58
Podeli:
Stefan Cvijović Cvija, Dado Polumenta i Relja Popović
Stefan Cvijović Cvija, Dado Polumenta i Relja Popović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs/E-Stock/Kobra

Poznato je da na estradi oduvek vlada ljubomora i nadjačavanje jedni drugih, te da je malo pravih i iskrenih odnosa. Čak i ona prijateljstva koja su godinama trajala, na kraju su pukla. Ono što je i ostalo, vredno je svake pažnje.

Dado Polumenta danas je, na svoj rođendan, objavio baladu „Rani me“ i tako najavio povratak na scenu nakon kraće pauze.

PROČITAJTE JOŠ

Iako se opet oženio i dobio dvoje dece, kojima je maksimalno posvećen, on nije zapostavio svoju dugogodišnju karijeru, ali ni prijatelje sa estrade. Dokaz je taj što su reperi, Relja Popović i Stefan Cvijović Cvija, objavili danas na svoj Instagram Polumentinu pesmu kako bi mu pružili podršku.

Inače, oni se dugo poznaju, a čak su i sarađivali. Dado ima duet sa nekadašnjom grupom „Elitni odredi“ koju su činili Relja Popović i Vlada Matović, te su od tada ostali u dobrim onosima.

Dada je podržao i stric Šako Polumentima, koji je stihovima nove pesme Dadu čestitao rođendan.

„Veliki pozdrav od srca za sve ljude koji nas prate i vole. S obzirom na to da je moj rođendan, ja sam odlučio da vam poklonim jednu sjajnu baladu koju je radio Darko Dimitrov, moja sestra Alisa i ja. Mislim da je ovo nešto najbolje od mene do sada i odlučio sam baš za moj rođendan da vas počastim ovom divnom baladom. Voli vas i ljubi vaš Dado Polumenta. Vidimo se uskoro“, poručio je ovom prilikom Dado.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari

Vaš komentar