Veliki povratak Dada Polumente: Publiku za rođendan počastio novom pesmom

Showbiz 29. avg. 202113:15
Podeli:
Dado Polumenta Foto: Aleksandar Kerekeš

Regionalno priznati i poznati pevač Dado Polumenta danas je sve svoje fanove obradovao novom pesmom pod nazivom "Rani me", za koju je snimljen i spot.

Ova balada namenski je objavljena danas, kao poklon i iznenađenje publici baš na datum kada proslavlja svoj 39.
rođendan.

PROČITAJTE JOŠ

Dado je u svojoj gotovo dve decenije dugoj karijeri uspeo da izgradi dve izuzetno jake fan baze, budući da mu je njegova svestranost omogućila da postane prepoznatljiv kako po klupskim hitovima koji redovno osvajaju radio stanice i višemilionske preglede, tako i po romantičnim baladama u kojima gotovo svaka emocija može da se oseti kroz zvučnike zbog njegovog karakterističnog vokala.

„Veliki pozdrav od srca za sve ljude koji nas prate i vole. S obzirom na to da je moj rođendan, ja sam odlučio da vam poklonim jednu sjajnu baladu koju je radio Darko Dimitrov, moja sestra Alisa i ja. Mislim da je ovo nešto najbolje od mene do sada i odlučio sam baš za moj rođendan da vas počastim ovom divnom baladom. Voli vas i ljubi vaš Dado Polumenta. Vidimo se uskoro“, poručio je ovom prilikom.

Tekst za pesmu „Rani me“ potpisuju Dado i njegova sestra Alisa, spot Aleksandar Kerekeš Keki, muziku Darko Dimitrov, dok je svoje poverenje još jednom je poklonio i IDJVideos.TV kanalu i izdavačkoj kući IDJTunes. Pesmu možete čuti na svim digitalnim platformama.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari

Vaš komentar