Aleksandra Prijović, Aleksandra Živojinović, Prija Lafajet, Lafayette, kabare, klub, Beton hala, Tv Happy, proslava, žurka
Aleksandra Prijović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pevačica Aleksandra Prijović među prvim mlađim pevačicama oprobala se kao glumica u seriji "Ubice mog oca", gde je tumačila ulogu pevačice i devojke mafijašpa, oko kog se dešavao zaplet.

Međutim, pevačica tvrdi da je više nećemo gledati u takvim formatima već samo na muzičkoj sceni jer se tu najbolje snalazi.

„Nisam bila za to da glumim, ali su me nagovorili. Bilo je prelepo iskustvo, svašta sam naučila, ali više ne bih prihvatala nijednu ulogu jer ja sam pevačica, a ne glumica“, rekla je pevačica i supruga Filipa Živojinovića u emisiji „Grand news“.

PROČITAJTE JOŠ

Brenina i Bobina snajka je svojevremeno izjaviča da joj je najteže bilo da snimi scenu ispitivanja jer „nije mogla da zapamti toliko teksta“, ali i otkrila šta je za nju bio najveci šok.

„Kada smo se dogovorili da cu ja glumiti u seriji, stigao mi je tekst koji je trebalo da procitam. I kada sam pogledala, tamo je pisalo „strasni poljubac“. I rekla sam: „Nema šanse“, na šta mi je Filip rekao: „Što se ne bi poljubila, šta ima veze!“. Naravno, šalio se. Ja svakako to ne bih uradila, mene bi bilo sramota. Ne znam kako bih podnela kada bi moja baka to videla, mislim da bi me ubila“, rekla je ona.

BONUS VIDEO: Milica Todorović: U super sam odnosima sa svim bivšim svekrvama

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)