Pričali smo s pevačicom Bon Ami benda o Palminim žurkama

Showbiz 26. apr. 202112:36 > 17:3423 komentara
Podeli:
Dragan Markovic Palma
Dragan Marković Palma Foto:E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Bojana Barjaktarević, jedna od pevačica iz grupe Bon Ami, koja je svojevremeno nastupala na Palminim privatnim proslavama u Jagodini, potvrdila je za Nova.rs da su se žurke održavale i da je na njima bilo i drugih političara, kao i gomila, kako kaže, poslovnog sveta.

„Nisam bila nikada na tim čunga lunga žurkama, nemam pojma o tome. Jesam radila dosta puta tamo (na žurkama u Jagodini, prim. aut.). Dolazili su političari, poslovni svet. Bilo je i obezbeđenja. Kad sam ja nastupala na tim proslavama, koje su obično trajale oko sat – dva, ništa neobično nisam primetila. Ja se prosto ne bavim tim stvarima. Moj posao je pevanje, i to je sve“, ispričala je Bojana u telefonskom razgovoru za Nova.rs. 

PROČITAJTE JOŠ

Ne pitanje da li je poznaje Marinu Kessler, drugu pevačicu iz benda Bon Ami, koja je isprva na Tviteru pisala da će svedočiti na sudu protiv Palme, a potom obrisala nalog na ovoj društvenoj mreži, Bojana je odgovorila potvrdno.

„Poznajem je, ali se godinama nismo videle. Koliko je meni poznato, ona živi van Srbije, u Švajcarskoj. Ona je bila u bendu pre nego da sam ja došla na njeno mesto. Nemam njen kontakt, nismo se čule sigurno desetak godina. Ne znam šta je pisala i zašto je nešto pisala“, rekla je Bojana.

Podsetimo, Marina Kessler, nekadašnja pevačica grupe Bon Ami, pisala je o slučaju Palma na društvenim mrežama, potvrdivši da su žurke u organizaciji prvog čoveka Jagodine održavane i da je na njima viđala političare i mnogobrojne devojke koje nije poznavala. Nakon što se ta njena objava raširila društvenim mrežama, ona je ove tvitove, ali i sosptveni Tviter nalog, bez objašnjenja obrisala.

Nova.rs je probala da s njom stupi u kontakt, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke. Poslala je kasnije mejl našoj redakciji, navodeći da nema komentar na to zbog čega je obrisala svoj Tviter profil.

O podvođenju žena i maloletnih devojčica u Jagodini svedoči bivši zaposleni u hotelu u Končarevu, iza kojeg, kako tvrdi, stoji Dragan Marković Palma. Sve to se dešavalo na žurkama koje su u hotelu organizovane. On je, kako navodi, odlučio da progovori o podvođenju maloletnica i žena nakon posete potpredsednice SSP Marinike Tepić Jagodini, koja je njegovo svedočenje objavila početkom nedelje na konferenciji za medije.

Dačić pokušao da se opere od Palminih žurki 

Lider socijalista, koji je u video svedočenju pomenut kao jedan od učesnika proslava zatvorenog tipa u Jagodini, na koje su, navodno, dovođene maloletnice da „zabavljaju“ goste, tvrdi da nikad nije prisustvovao takvim zabavama, a da je u Jagodinu išao samo poslom i u muzej.

Međutim, Marina Kessler je na Tviteru napisala da Dačić jeste bio deo takvih zabava. Bojana Barjaktarević je takođe potvrdila da je na zabavama bilo i drugih političara, pored Palme.

O njegovom prisustvu na takvim žurkama postoje i video snimci koji su ranije zabeleženi na društvenim mrežama, ali i u domaćim medijima.

Ivica Dačić Foto:FoNet/Zoran Mrđa

Ceca, Đani i Lukas Palmi bili mamac za mlađe ljude

Novi svedok, čiju je ispovest o podvođenju žena i maloletnica u Jagodini javno pročitala potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, objasnio je kako sve funkcioniše.

PROČITAJTE JOŠ

On je naveo da je reč o ustaljenoj šemi po kojoj se žene i devojčice navode na seksualne odnose, a opisao je i sam izgled jedne „ljubičaste sobe“, gde devojke dolaze. Povod su uvek proslave, koje se, prema rečima onih koji tvrde da su prisustvovali žurkama koje je organizovao poslanik i prvi čovek Jagodine Dragan Marković Palma, najčešće pretvaraju u nešto što prelazi sve granice zakona i ukusa.

Na njima su, kaže, nastupali folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, pevač Aca Lukas i Radiša Trajković Đani. Sva navedena imena su inače dugogodišnji Palmini prijatelji za koje je poznato da nastupaju na njegovim privatnim proslavama, ali i s njim idu na putovanja, organizuju proslave, slave, te prisustvuju njegovim koferencijama za medije.

“Šema je uvek ista. Proslava nečega, uz estradne zvezde poput Cece, Lukasa, Đanija, jer su oni mamac za studente i mlađe ljude. Nakon toga, oko ponoći, na scenu stupaju animir dame. One putuju s tom delegacijom, neke su iz Jagodine, a među njima neke rade i u javnim preduzećima. Ima ih i iz okolnih sela, a njima koordinišu Palmine sekretarice. One ih zovu, određuju koja gde i kome ide. Među najredovnijim gostima je Palmin gradonačelnik Ratko Stevanović. Mesta u samoj u Jagodini u koju dolaze ovi ljudi ima puno, a među aktuelnijima je klub Tigar, u kome postoji ljubičasta soba za to”, izjava je svedoka koju je pročitala Tepić na televiziji N1.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar