Foto: EPA/EFE

Da prevara, makar ona koja se tiče ljubavnog odnosa više nije tabu tema dokazale su mnoge javne ličnoti koje su godinama unazad javno priznale da su bile neverne. I dok se prevara još uvek njaviše vezuje za muškarce, na listi najvećih preljubnika kojima je emotivna prevara nekako postala porok se nalazi i jedna od najvećih ženskih zvezda današnjice.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako ih je među poznatima mnogo, napravili smo kratku listu onih koji jednostavno ne mogu da odole „švrljanju“.

Džek Nikolson

Veteran Holivuda važi za pravog srcelomca, i nekoga kroz čiji krevet je prodefilovala prava armija raznih lepotica. Ipak, i u onim retkim situacijama kada je imao „ozbiljne“ veze, uspeo je da ih pokvari, pa je tako upravo prevara bila razlog njegovog razlaza sa Anđelikom Hjuston.

Hju Grant

Sve možemo da razumemo, ali kako neko uopšte i pomisli, a kamoli prevari lepoticu kakva je Elizabet Harli? To nam nije jasno. Samo Hju to zna.

Meg Rajan

Ako ste pomislili da su samo muškarci „negativci“ na ovoj listi, prevarili ste se. Čast žena brani Meg Rajan, koja je prevarila svog partnera Denisa Kvejda, što je uzrokovalo i njihov rastanak.

Erik Benet

Okej, ovaj čovek je zaista, zaita uradio nešto jako glupo. U krevetu mu je društvo pravila lepotica poput Hale Beri. I šta je on uradio? Prevario je. Kardinalna greška Eriče.

Dženifer Lopez

Znate one priče tipa: „Jadna Džej Lo, prevario ju je muž, pa onda i dečko, još sa transvestitima“ itd? E pa, sve se vraća, sve se plaća. Pevačica je isto to uradila (doduše, ne sa transvestitima, da se razumemo) svom bivšem partneru Krisu Džadu. Molim lepo.

Dženifer Lopez
Dženifer Lopez; Foto: AFP / AFP / Profimedia

Itan Hok

Ovaj glumac prevario je svoju dugogodišnju partnerku i jednu od sekspilinijih dama Holivuda, Umu Turman. Zato sada ona uživa u naručju Kventina Tarantina, a Itan….To već ne znamo.

Bred Pit

Za ovu sagu znaju i vrapci na grani. Bred je bio u braku sa ljupkom Dženifer, i onda je dobio ponudu za jedan film. Prihvatio je ulogu, a uz nju je išao i razvod sa Anistonovom. Razlog i više nego neodoljiv – Anđelina Džoli.

Bred Pit Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Merlin Menson

Ako nešto ne ulazi u glavu normalnom čoveku, onda je to ovaj postupak. Merlin Menson je prevario Ditu fon Tiz. Šta reći, a ne zaplakati? Čovek koji je u najmanju ruku diskutabilan, u svemu, prevari jednu prvoklasnu lepoticu poput Dite. Nepojmljivo.

Tajger Vuds

Kad on vara, onda pršti na sve strane. Najbolji golf igrač u istoriji prevario je svoju suprugu Elin Nordegren sa nekoliko prostitutki. Sada se smirio sa skijašicom Lindzi Von. Nadamo se.

Arnold Švarceneger

Glumac i političar, bivši bodibilder, Mister Univerzum i….preljubnik. Tako bi se ukratko mogao opisati Švarceneger, koji je prevario suprugu sa kućepaziteljkom, kojoj je tom prilikom napravio dete.

Foto: EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Mik Džeger

Ovaj čovek je prirodno nesposoban za vernost. Nabrajati njegove „žrtve“ je besmisleno, jer bi se ovaj tekst time nepotrebno odužio.

Čarli Šin

Čarli i Džeger slobodno mogu biti sinonimi za neverstvo. Šin je prevario suprugu Deniz Ričards, i….mnogo, mnogo onih koje su lakoverno pomislile da su mu devojke. Voli čovek, šta da se radi.

Foto:REUTERS/Dylan Martinez – S1AETKVYGWAA

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar