Sloba Radanović pevač, Aleksandar Srećković Kubura glumac, Keba, Đole Đogani kombo
Foto: Arhiva

Poslednjih dana jedna od glavnih tema u svetu šoubiznisa je preljuba. Naime, u jednoj emisiji pušten je snimaka na kojem se vidi kako denser Đole Đogani navodno ljubi drugu ženu, koja je po pisanju medija njihova kućna prijateljica i poslovna saradnica. Ovo nije prvi slučaj prevare na javnoj sceni, a više poznatih muškaraca obeleženo je etiketom preljubnika.

Pročitajte još:

Glumac Aleksandar Srećković Kubura.

On je dugi niz godina u braku sa fitnes šampionkom i instruktorkom Marijom Savić Srećković, pre nekoliko godina je dospeo u žižu interesovanja zbog priče da je suprugu prevario sa mladom studentkinjom Petrom Radivojević.

Marija nikada nije želela da kaže ništa o tome, a iako se govorilo da mu je oprostila, Kubura i Marija više nisu u braku.

Suprug pevačice Tijane Dapčević.

Pre mnogo godina, suprug Tijane Dapčević, Milan, uhvaćen je u nezgodnoj situaciji sa jednom konobaricom. Pevačica mu je ovaj „izlet“ oprostila, i nikada više nije govorila o tome.

Pevač Dragan Kojić Keba.

On je iz vanbračne veze sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović, naravno dok je bio u braku sa suprugom, i dobio ćerku Inu. Olja, njegova supruga je svojevremeno izjavila da je Dragan „svoj greh okajao“.

Dragan Kojić Keba Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Muž pevačice Goce Tržan.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar